«Όλα θα κριθούν στα χιαστί ματς»

18:29 6/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Στην κλήρωση της Εθνικής πόλο νεανίδων που τοποθετήθηκε στον 2ο όμιλο της Α’ φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Πετράκης, ο οποίος κράτησε χαμηλούς τόνους. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρεθεί αντιμέτωπο με τις Ισπανία, Γερμανία και Σουηδία στο μεγάλο ραντεβού των ομάδων της γηραιάς ηπείρου, που θα λάβει χώρα στη Μαδρίτη από τις 21 μέχρι και τις 28 Αυγούστου, με τον Έλληνα τεχνικό να σχολιάζει: «Σίγουρα υπήρχαν και πιο εύκολοι όμιλοι, τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από τα χιαστί παιχνίδια. Όσο πιο ψηλά είσαι στο γκρουπ, έχεις και περισσότερες πιθανότητες
για ένα βατό χιαστί. Θα πρέπει όμως να δούμε και τα σταυρώματα, για να κάνουμε τα πλάνα μας και τις προβλέψεις μας», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εύκολες και δύσκολες κληρώσεις και αντίπαλοι δεν υπάρχουν. Όλοι χρειάζονται προσοχή. Η Ισπανία πέρυσι ήταν δεύτερη στο Ευρωπαϊκό. Επίσης, θα πρέπει να δούμε τις αντιπάλους μας και γενικότερα τις ομάδες. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε εικόνα γι’ αυτές, δεν τις ξέρουμε. Υπολογίζουμε με βάση την περσινή χρονιά. Οι παραδοσιακές ομάδες βέβαια θα πρωταγωνιστήσουν. Ρωσία, Ιταλία, Ολλανδία και Ισπανία διεκδικούν τα μετάλλια».
Keywords
Τυχαία Θέματα