«ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ... ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ»

Στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net μίλησε η μητέρα των δύο αδικοχαμένων διδύμων παιδιών από την έκρηξη στο Μαρί, Μίλτου και Χρήστου, η κυρία Πόπη Χριστοφόρου, με αφορμή την κίνηση του ΑΠΟΕΛ να τιμήσει τα παιδιά της πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΛ.

Κυρία Πόπη,

η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αποφάσισε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ όπως τιμήσει τα δύο παιδιά σας, Μίλτο και Χρήστο Χριστοφόρου, που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της 11ης Ιουλίου...

"Είναι κάτι το συγκινητικό για εμένα και με ευχαριστεί που το ΑΠΟΕΛ θέλει να τιμήσει τους ΑΕΛίστες μας. Τα παιδιά μου υποστήριζαν ως γνωστόν την ΑΕΛ. Θα είμαι εκεί και θέλω να βγει μια εικόνα ενότητας. Οι οπαδοί να ξέρουν ότι δεν πρέπει να τσακώνονται για το ποδόσφαιρο και να είναι όλοι μαζί. Βλέπουμε όλοι μας τι γίνεται στο νησί μας".

Συνήθως σ' αυτά τα παιχνίδια έχουμε ένταση…

"Θέλω απλά αυτοί που σκέφτονται τα επεισόδια πάντα να σκέφτονται τα δικά μου παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα. Είναι πραγματικά κρίμα να γίνονται αυτά τα άσχημα πράγματα στα γήπεδα. Ο κόσμος πρέπει να είναι ενωμένος και μονιασμένος μετά από όλα αυτά που έγιναν στο Μαρί, καθώς βλέπουμε πως κάποιοι δεν μπορούν να διοικήσουν".

Πάντως, το γεγονός και μόνο ότι τα παιδιά σας ασχολούνταν με τον αθλητισμό, δείχνει το ενδιαφέρον σας γι' αυτό...

Ναι και μιλούσα συνέχεια με τα παιδιά μου γι' αυτό. Θυμάμαι ότι ο γιος μου ο Μίλτος μου έλεγε ότι φέτος η ΑΕΛάρα θα πάρει το κύπελλο, αλλά εγώ του έλεγα ότι είναι... πελλάρες που λέει. Είναι καλή ομάδα το ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα μ' αυτά που ακούω και βλέπω, ωστόσο και η ομάδα των παιδιών μου τα πάει περίφημα. Η κόρη μου η Γεωργία, πάντως, είναι με το ΑΠΟΕΛ.

Το μήνυμα που θέλετε να στείλετε σ' όλο τον κόσμο;

"Δολοφονήθηκαν τόσοι άνθρωποι και δεν τιμωρήθηκε κανείς. Θέλω να εμπνευστούν οι οπαδοί και να κυλήσουν όλα ομαλά. Πρέπει όλοι οι οπαδοί να έχουν την ευγένεια της ψυχής".

ΕΝΑΣ... ΦΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΛΕΜΕΣΟΣ (ΦΩΤΟΣ)

60% ΑΠΟΕΛ - 40 % ΑΕΛ (Ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ)

ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ

ΑΜΥΝΑ Vs ΕΠΙΘΕΣΗ

ΘΕΤΙΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα