Ολυμπιακός από κούνια ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς

Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο άσος της Λίβερπουλ, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, λόγω τον συνθηκών που επικρατούν στην ομάδα, του κόσμου και γενικώς επειδή είναι μια ομάδα που του ταιριάζει απόλυτα. Παλαιότερα υπήρχαν και οι φήμες ότι είχε δηλώσει πως είναι Ολυμπιακός από πολύ μικρός. Φήμες; Μήπως τελικά, ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς
είναι όντως Ολυμπιακός  από κούνια και όλα αυτά δεν είναι απλά φήμες; Μια νέα αποστολή για τον Μπερντέ λοιπόν γεννήθηκε, με σκοπό να βρούμε από πότε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς είναι Ολυμπιακός. Τα λαγωνικά της στήλης έτρεξαν σε Λίβερπουλ και Σερβία, έψαξαν τα πάντα και παντού και βγάλανε... λαβράκι! Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει, πως ο Σέρβος άσος της Λίβερπουλ, είναι δεμένος με τον Ολυμπιακό, πριν ακόμα γεννηθεί ενώ επίσης στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε πως ο Ολυμπιακός έπαιζε μεγάλο ρόλο στη ζωή του.

*κάντε κλικ στο photogallery για να δείτε το φωτογραφικό ντοκουμέντο.

*Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στο προφίλ του Μπερντέ στο Facebook, για το twitter εδώ
Και εδώ για να τα πούμε μέσα από το gazzetta community ή
στείλτε e-mail στο [email protected]*Διαμορφώστε τώρα τον Firefox σας με personas του Μπερντέ, για τους Τζιοβάνι, Ριέρα, Σισέ,  Βιεϊρίνια. Κάντε κλικ εδώ. Νέο persona Δημήτρης Διαμαντίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα