«Ομάδας Σούπερ Λίγκας η ΑΕΛ»

17:57 7/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε πως η ομάδα του είναι επιπέδου Σούπερ Λίγκας, ενώ αναφέρθηκε στα πλάνα του για τη νέα χρονιά αλλά και στις φιλοδοξίες του. Αρχικά ο Ουαλός τεχνικός μιλώντας στη «Ραδιοφωνία Κισσάβου» είπε: «Η ΑΕΛ είναι ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας, κι αυτό είναι ξεκάθαρο από τη στιγμή που κάποιος θα δει τις εγκαταστάσεις της. Πιστεύω ότι οι ατυχίες ήταν
αυτές που την έφεραν σε αυτήν τη θέση. Πρέπει, λοιπόν, όλοι μας, να κάνουμε πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να την επαναφέρουμε άμεσα εκεί που της αξίζει». Ερωτηθείς για το εάν έχει αρχίσει να κάνει επαφές με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ ισχυρίστηκε: «Ναι έχω κάνει επαφές με κάποιους παίκτες, ξέρω ότι κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών έχουν ολοκληρωθεί και σίγουρα θα ήθελα έναν ή δύο παίκτες από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους να συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα έχω ενημερωθεί και για παίκτες από την περιοχή της Λάρισας, αλλά είναι ένα ζήτημα που θα το δούμε αναλυτικότερα στο επόμενο διάστημα. Θα ήθελα όμως να σας ενημερώσω ότι έχω ήδη έτοιμο το πλάνο με το οποίο θα κινηθούμε στις μεταγραφές».

Για τις μεταγραφές της νέας σεζόν επισήμανε: «Θα ήθελα να έχω ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών για να μπορέσουμε να βρούμε συνοχή, αρμονία και ομαδικό πνεύμα, κάτι που δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί αν έχω στη διάθεσή μου 30-35 παίκτες». Για την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να περάσει σχολίασε: «Θέλω μία ομάδα που θα είναι πιο δυναμική στο παιχνίδι της και κυρίως πιο ανταγωνιστική, έχοντας ως στόχο τη νίκη σε κάθε ματς. Οι νίκες θα μας φέρουν στην Σούπερ Λίγκα».

Όσον αφορά στο θέμα του άμεσου συνεργάτη του τόνισε: «Σίγουρα θα προτιμούσα να είναι κάποιος που να γνωρίζω από την Αγγλία, αλλά αυτήν τη στιγμή χρειάζομαι έναν άνθρωπο που να ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και να μπορώ να επικοινωνώ μαζί του. Εξετάζω κάποιες περιπτώσεις και ελπίζω ότι σύντομα θα αποφασίσουμε. Την Παρασκευή μάλιστα επιστρέφω στην Αγγλία και θα συνεχίσω και από εκεί τη δουλειά». Κλείνοντας αποκάλυψε πως έχει ανάψει το... πράσινο φως για την απόκτηση του Κώστα Νεμπεγλέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα