«Πάρε Μήτρογλου, δώσε Σηφάκη ή Βιεϊρίνια!»

Ο Νίκος Αλέφαντος τα λέει... μαγικά και αναφέρεται στο κόλπο γκρόσο που θα μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός με μια πιθανή ανταλλαγή του Μήτρογλου με έναν εκ των Σηφάκη και Βιεϊρίνια. • Μου λέει ο Σινάνογλου ότι ο Τσιώλης θέλει να κάνει «κόλπο γκρόσο» και επιθυμεί ανταλλαγή Μήτρογλου με Σηφάκη! Δεν είναι άσχημη ιδέα. Η γνώμη μου είναι θετική. Θα βόλευε και τις 2 ομάδες κάτι τέτοιο. Ο Άρης
χρειάζεται πολύ ένα γκολτζή. Θα τον σηκώσει πάρα πολύ ο Μήτρογλου τον Άρη. Δεν διαφωνώ όμως με τον Βαλβέρδε για τη στάση που κρατάει απέναντι στον ποδοσφαιριστή, το έχω ξαναπεί.

• Η σχέση Μήτρογλου- Βαλβέρδε είναι καμένη, τελειωμένη. Ο ποδοσφαιριστής πιστεύω ότι επίτηδες στις προπονήσεις κράταγε μια στάση περίεργη, για να φύγει να πάει αλλού να παίξει μπάλα. Επειδή γνωρίζει ότι με Βαλβέρδε δεν θα έπαιζε. Όταν έχεις Μιραλάς, έχεις Τζιμπούρ, έχεις Πάντελιτς, έχεις κι έναν προπονητή που δεν σε πάει, είναι λογικό να λες «αν μείνω εδώ την έβαψα».

• Ξαναλέω όμως ότι ως προπονητής δεν κακίζω τον Βαλβέρδε. Τεράστια προσόντα ο Μήτρογλου, αλλά τεμπέλης. Δεν δούλεψε να κάνει τις κινήσεις που πρέπει, αράζει μέσα στην περιοχή και περιμένει τη μπάλα. Αυτό σε μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο, δεν είναι πρόβλημα, η κλάση του ανεβάζει όλο τον Πανιώνιο. Σε μια ομάδα όμως όπως ο Ολυμπιακός που έχει τόσους παικταράδες μπροστά, είναι πρόβλημα.

• Αν ο Μήτρογλου έκανε τις κινήσεις που κάνει ο Τζιμπούρ, θα ήταν πολύ καλύτερος του Τζιμπούρ! Η μπάλα που ξέρει είναι σπάνια για τέτοιο κορμί και είναι γεννημένος γκολτζής. Όμως είναι απειθάρχητος και έχει προβληματική νοοτροπία.

Διαβάστε περισσότερα στο www.katimagiko.gr
 
Keywords
Τυχαία Θέματα