Πιο κοντά στο Λονδίνο ο Ηλίας

16:37 6/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Οι εκπληκτικές εμφανίσεις συνεχίζονται για τον Περικλή Ηλία, που βρίσκεται όλο και πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατακτώντας τη δεύτερη θέση σε διεθνή αγώνα της Αυστρίας. Λίγες μέρες μετά την πρωτιά στην Τουρκία ο Έλληνας πρωταθλητής της ορεινής ποδηλασίας προσέθεσε μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του. Στον αγώνα «Alpentour Trophy», όπου έλαβαν μέρος 332 ποδηλάτες από 24 χώρες ο Ηλίας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη γενική
κατάταξη, πίσω από τον Ρώσο, Αλεξέι Μεντβέντεφ, εξασφαλίζοντας παράλληλα 100 βαθμούς, σημαντικοί στην προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα για την πρόκριση στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του 2012.

«Ήταν τρομερή εμπειρία, όμορφος αγώνας και συνάμα πολύ δύσκολος, με πολλές ανηφόρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δεύτερη θέση καθώς στον αγώνα πήραν μέρος πολύ μεγάλοι αθλητές, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στα επόμενα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα», ήταν τα λόγια του Ηλία.

Και πρόσθεσε: «Γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος και για ένα λόγο παραπάνω, καθώς καταφέραμε να πάρουμε 100 βαθμούς, γεγονός που θα μας βοηθήσει να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, ελπίζω να συνεχίσω έτσι και στους επόμενους αγώνες. Η προπόνηση είναι πολύ σκληρή και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν».
Keywords
Τυχαία Θέματα