Ποιος τελικός; Το dancing!

Καλός ο Τεόντοσιτς, καλός ο Διαμαντίδης, καλός ο Μπουρούσης, αλλά τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια αποδείχθηκε καλύτερη! Αυτό φάνηκε τουλάχιστον από τις Κυριακάτικες τηλεθεάσεις όπου το Dancingwiththestar βρέθηκε πάνω από τον τελικό του μπάσκετ! Συγκεκριμένα ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που έγινε στο Ελληνικό και μεταδόθηκε από την ΝΕΤ
είχε στα μικρά νούμερα 7%, ενώ έφτασε στο 27.9% επί συνόλου ανοικτών δεκτών! Την ώρα της απονομής της κούπας στους «ερυθρολεύκους» τα νούμερα ήταν στο 5.6% και στο 17.5% αντίστοιχα! Η χορευτική εκπομπή του ΑΝΤ1 σάρωσε για ακόμη μια Κυριακή καθώς τις πιρουέτες της Μελέτη και την αποχώρηση του Γιώργου Γερολυμάτου είδαν το 17,4% (μικρό) και το 42,1% (επί συνόλου)!
  «Χώρισε» τους μισθούς ο Κουρής!
  Πρόταση που περισσότερο εξόργισε, παρά φάνηκε σαν λύση στο μεγάλο πρόβλημα του ΑLTERέκανε ο Γιώργος Κουρής! Ο γνωστός εκδότης πρότεινε να πάρουν οι δημοσιογράφοι μέρος των οφειλομένων τους και να εξοφληθούν οι τεχνικοί, λέγοντας παράλληλα πως αν ξαναδουλέψει κανονικά το κανάλι θα πάνε στους εργαζομένους όλα τα χρήματα από τις διαφημίσεις! Όλα αυτά με σκοπό να ξεκινήσει άμεσα το ζωντανό πρόγραμμα! Μάλιστα διαμήνυσε προς τους δημοσιογράφους πως αν δεν δεχτούν την πρόταση του με τα χρήματα που διαθέτει για να τους πληρώσει θα αγοράσει το 50% πέντε περιφερειακών σταθμών.
Keywords
Τυχαία Θέματα