ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟΝ ΤΑΥΑR ΖΑΗΙ

Τον συμπατριώτη του, τεχνικό της Hapoel Marmorek, Tayar Zahi έχει προσεγγίσει ο Ρόνι Λέβι, ώστε να αναλάβει το πόστο του βοηθού του στον πάγκο της Ανόρθωσης. Αυτό αναφέρει σημερινό (09/10) ρεπορτάζ από το Ισραήλ, στο οποίο, μάλιστα, φιλοξενούνται και σχετικές δηλώσεις.

Ο νεαρός Ισραηλινός τεχνικός της Hapoel Marmorek, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος, σαφώς και ενδιαφέρεται για το πόστο, όπως δηλώνει και ο ίδιος.

Το πρόβλημα που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι οι απαιτήσεις του προέδρου της ομάδας, Hanan

Edni, ο οποίος ζητά 25 χιλιάδες ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο: «Ο κ. Ζάχι έχει πάρει όλους τους ποδοσφαιριστές που ζήτησε το καλοκαίρι. Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει έτσι, στο μέσο της σεζόν. Αν ο Ρόνι Λέβι τον θέλει, πρέπει να πληρώσει 25 χιλιάδες ευρώ», δήλωσε ο πρόεδρος.

Πάντως, ο ίδιος ο Ζάχι επιβεβαιώνει με δηλώσεις του το αμοιβαίο ενδιαφέρον, όσον αφορά το θέμα της Ανόρθωσης: «Ο κ. Ηanan επιμένει ότι δεν μπορώ να φύγω, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Ακόμα και στο ξεκίνημα της σεζόν υπήρχε η περίπτωση να γίνω βοηθός του κ. Λέβι, όμως αυτό δεν συνέβηκε και τώρα υπάρχουν δυσκολίες. Ελπίζω ότι στο τέλος θα βρεθεί η λύση».



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα