ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Δερύνειας, με την οποία καλεί τον κόσμο όπως προστατεύσουν το σωματείο από τέτοιου είδους συμπεριφορές που καταστρέφουν την όποια προσπάθεια γίνεται για να έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ σε συνεδρία στις 13.10.2011 εξέτασε την καταγγελία εναντίον της Αναγέννησης Δερύνειας για μεταφορά από φιλάθλους της επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδων) στο γήπεδο κατά τον αγώνα ΕΝΠ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και αποφάσισε

όπως επιβάλει στην Αναγέννηση χρηματική ποινή €2.000.

Υπενθυμίζουμε ότι σημαντικές χρηματικές ποινές επιβλήθηκαν πριν μερικούς μήνες στο σωματείο μας για παρόμοιες κατηγορίες στον αγώνα στο Τσίρειο στάδιο με τον ΑΡΗ και με την Ομόνοια Αραδίππου στη Δερύνεια (€8.000).

Απευθύνουμε έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας όπως προστατεύσουν το σωματείο από τέτοιου είδους συμπεριφορές που καταστρέφουν την όποια προσπάθεια γίνεται για να έχουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

Όπως όλοι γνωρίζετε, καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλους και με πολλές θυσίες κρατιέται αυτό το σωματείο ζωντανό για να συνεχίζει παρά τις δυσκολίες τη ζωή και δράση του. Είναι κρίμα, εμείς οι ίδιοι να δυναμιτίζουμε αυτή την προσπάθεια και να στερούμε από το σωματείο και την ομάδα μας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, να θεωρήσουν  σαν προσωπικό καθήκον, τον εντοπισμό των ατόμων αυτών που προκαλούν τόση ζημιά και να βοηθήσουν στην οριστική απαλλαγή από τέτοιες ενέργειες που είναι και παράνομες και επικίνδυνες για την ασφάλεια των ίδιων των φιλάθλων".

Δ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

«ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΟΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣΤΡΟΥ)

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα