«Πρώτη επιλογή ο Ολυμπιακός!»

10:11 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τον Ολυμπιακό έχει θέσει ως πρώτη του επιλογή για την συνέχεια της καριέρα του ο μέσος της Σάντερλαντ, Κριστιάν Ριβέρος συμφωνα με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Λιμάνι θέλει να... πιάσει ο Παραγουανός μέσος της Σάντερλαντ, Κριστιάν Ριβέρος σύμφωνα με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, αφού ο 28χρονος άσος θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί στο Champions League
της επόμενης σεζόν.

Όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής» λοιπόν, ο Ριβέρος είναι θετικός σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στους Πειραιώτες και όπως τονίζεται από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, ο Παραγουανός έχει στραμμένη την προσοχή του στον Ολυμπιακό:

«Ο Κριστιάν θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό και περιμένει να προχωρήσει το θέμα. Είναι πρώτη του επιλογή η ελληνική ομάδα και οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Θέλει να έρθει γιατί ξέει πως είναι ένας μεγάλος και σοβαρός σύλλογος και φυσικά υπάρχει το δέλεαρ του Champions League.
Να είστε σίγουροι πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες αλλά, στην παρούσα φάση, έχει στραμμένη την προσοχή του στον Ολυμπιακό», τόνιζαν από το γραφείο μάνατζερ, κάτι που αποδεικνύει την επιθυμία του παίκτη να πιάσει Λιμάνι.
Keywords
Τυχαία Θέματα