ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗ ZENICA (ΦΩΤΟΣ)

Μετά από πολύωρο ταξίδι το οποίο κράτησε 12 ώρες η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου έφθασε χθες το απόγευμα στην πόλη Zenica. Η αποστολή αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Λάρνακας ξημερώματα Κυριακής στις 04:25 και μέσω Βουδαπέστης έφθασε λίγο μετά τις 15:30 στο Σεράγεβο αφού εν των μεταξύ παρέμεινε για 7 ώρες στην Ουγγρική πρωτεύουσα. Στο προορισμό της, την πόλη Zenica, η έφθασε οδικώς γύρω στις 16:30.

Σημειώνεται ότι στη διαδρομή το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή συνοδεύετο από δύο περιπολικά καθώς και από

ανθρώπους της ομοσπονδίας της Βοσνίας. Στο ξενοδοχείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, χωρίς πάντως να φαίνεται ότι υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος.

Αύριο Τρίτη στις 5μμ η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης. Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013 που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ 15–28 Ιουνίου.

Από τους είκοσι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν αρχικά από τον Σάββα Παρασκευά για τα παιχνίδια με Λευκορωσία και Βοσνία έμεινε στην Κύπρο ο Χριστόφορος Χαραλάμπους ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Παρασκευής ενώ «μετεγγράφηκε» στην Εθνική αντρών ο Νέστορας Μυτίδης. Τη θέση του Χαραλάμπους πήρε ο Αδάμος Χατζηγεωργίου.

Ο τεχνικός της Εθνικής μας Σάββας Παρασκευάς παρά το κουραστικό ταξίδι προπόνησε αργά το απόγευμα την ομάδα σε βοηθητικό γήπεδο κοντά στο ξενοδοχείο.

Σήμερα μετά το πρωινό σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ακολουθήσουν φυσιοθεραπείες, massage ενώ στις 11:15 θα γίνει μάθημα από την τεχνική ηγεσία με αναφορά στον αυριανό. Το απόγευμα στις 17:00 θα γίνει προπόνηση στο Bilino Polje Stadium, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας το απόγευμα της Τρίτης.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που ταξίδευσαν για την Βοσνία είναι οι ακόλουθοι:

ΑΕΛ: Άγγελος Περικλέους

ΑΠΟΕΛ: Αιμίλιος Παναγιώτου, Μάριος Αντωνιάδης, Ανδρέας Χριστοφίδης, Γιώργος Οικονομίδης

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Στέλιος Δημητρίου, Ανδρέας Πιτταράς

ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας: Λάμπρος Φυλακτού

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Γεροσκήπου: Νικόλας Κίλλας

ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς: Κυριάκος Ιωάννου, Αχιλλέας Βασιλείου

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Μόρφου: Γεράσιμος Φυλακτού

Ε.Ν.Παραλιμνίου: Ονησίφορος Ρουσιάς

ΕΡΜΗΣ Αραδίππου: Γιώργος Παπαδόπουλος

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ραφαήλ Γιαγκουδάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πιέρος Σωτηρίου

Ανόρθωση: Αδάμος Χατζηγεωργίου

ΠΑΕΕΚ: Ανδρέας Αλκιβιάδου, Σωτήρης Φοινήρης

ΕΑΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΘΩΜΑΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα