Προβλημάτων συνέχεια για Ξάνθη

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τη Ξάνθη και τον Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς οι Αντεφέμι και Μπούγκα δεν έλαβαν μέρος στη σημερινή προπόνηση, ενώ χτύπησε και ο Βασιλακάκης.
Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Ξάνθης για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Άρη στα Πηγάδια. Σε αυτή δεν έλαβαν μέρος οι Ολουμπάγιο Αντεφέμι και Μουγκουρέλ Μπούγκα.
Βέβαια, ο πρώτος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Επίσης, το ίδιο ισχύει και για τους Μπόατενγκ, Κιντάνα, Βάλλα και Κωστούλα. Σε όλα αυτά προστέθηκε και ο τραυματισμός του Θοδωρή Βασιλακάκη, ο οποίος χτύπησε στο τελευταίο κομμάτι της σημερινής προπόνησης κι αποχώρησε. Από εκεί και πέρα, ο Κιμ Τζάγκι συνεχίζει τη θεραπευτική του αγωγή, με τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ να περιμένει το εξιτήριο από το νοσοκομείο τα επόμενα 24ωρα.

Έτσι, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει κάθε λόγο να «πονοκεφαλιάζει» ενόψει του αγώνα με τους «κίτρινους», στον οποίο οι ακρίτες έχουν κίνητρο μόνο το γόητρο, αφού από τη μεριά τους δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης σε αγωνιστικά τετράγωνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα