«Σπιρούνι» ο Φρίντελ

16:56 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η Τότεναμ προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπραντ Φρίντελ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα. Ο Αμερικανός τερματοφύλακας υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
  Ο 40χρονος τερματοφύλακας επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ παρά τις προτάσεις που είχε από Λίβερπουλ και Γουέστ Μπρομ. Οι «κόκκινοι», μάλιστα, του πρότειναν και θέση στο τεχνικό επιτελείο μετά το τέλος της καριέρας του. Ο Φρίντελ γνώριζε ότι θα είχε πολύ λιγότερες ευκαιρίες για την ενδεκάδα στο «Άνφιλντ», ενώ με τα «σπιρούνια» θα έχει την ευκαιρία
να αγωνιστεί στην Ευρώπη, σε αντίθεση με τη Γουέστ Μπρομ. Ο Αμερικανός θα είναι κάτοικος «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τα επόμενα δύο χρόνια. «Ο Μπραντ είναι κορυφαίος τερματοφύλακας, με μεγάλη εμπειρία. Είναι καλό να διαθέτουμε τρεις πολύ έμπειρους τερματοφύλακες στην ομάδα. Με τους Κουντιτσίνι, Γκόμες και Φρίντελ θα έχουμε μεγάλο συναγωνισμό, ειδικά με τον μεγάλο αριθμό παιχνιδιών που έχουμε να δώσουμε την επόμενη σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη», τόνισε ο τεχνικός της Τότεναμ Χάρι Ρέντναπ.
Keywords
Τυχαία Θέματα