«Στημένες Serie B και Serie C»!

18:27 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η σύλληψη του Μπέπε Σινιόρι και άλλων 15 ατόμων είναι μόνο η αρχή όπως φαίνεται καθώς στο σύνολο τους τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τα πρωταθλήματα στη Serie B και στην παρακάτω κατηγορία ήταν... στημένα! Στις ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας είναι πρώτο θέμα οι συλλήψεις που έγιναν ενώ συνεχώς βγαίνουν και νέα
παιχνίδια που ήταν... σημαδεμένα. Πρόκειται για αγώνες της Serie B και της Lega Pro (πρώην Serie C) με αποτέλεσμα οι ιταλικές αρχές να πιστεύουν ότι ουσιαστικά ήταν στημένα αυτά τα πρωταθλήματα!

Από τη Serie A αναφέρεται μόνο ένα ματς και συγκεκριμένα το Ιντερ-Λέτσε 1-0, για το οποίο -όπως γράφει και η Gazzetta dello Sport- το κύκλωμα περίμενε νίκη των Νερατζούρι με over αλλά τελικά το σκορ παρέμεινε στο 1-0.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς θα γίνουν πλέον πολλές έρευνες για όσα έγιναν σε Serie B και Lega Pro και οι αρμόδιοι είναι διατεθειμένοι να το φτάσουν μέχρι τέλους.

Προκαλεί, πάντως, εντύπωση το γεγονός ότι γίνονται τέτοια πράγματα στην Ιταλία, γιατί οι αρμόδιες αρχές υποστήριζαν τα τελευταία χρόνια ότι το μόνο πρόβλημα στο calcio ήταν οι Μότζι και Γιουβέντους, άρα όλα είναι καλά αφού τιμωρήθηκαν αυτοί το 2006...
Keywords
Τυχαία Θέματα