Στην Δ' Εθνική τα Μελίσσια

Την άνοδο τους στην Δ' Εθνική πανηγύρισαν τα Μελίσσια που επικράτησαν της Αναγέννησης Πετρούπολης και έμειναν στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ. Στο ντέρμπι της Β' κατηγορίας (το οποίο σημαδεύτηκε από επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων) το Γαλάτσι νίκησε με 1-0 την Δόξα Βύρωνα και την έστειλε να διεκδικήσει σε μπαράζ με την Φωστήρα Ηλιούπολης την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ. Το εισιτήριο της ανόδου πήρε και η Θύελλα Αγίου Δημητρίου (νίκησε 2-1 τον
Παπάγο), ενώ Πανερυθραϊκός και Γκυζιακός θα κοντραριστούν σε αγώνα μπαράζ «Χιτσκοκικό» φινάλε στον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ, καθώς τα Μελίσσια κατέκτησαν την πρώτη θέση και πανηγύρισαν την άνοδο στην Δ' Εθνική για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1992-93, στην τριπλή ισοβαθμία με Άγιο Δημήτριο και Ηράκλειο! Τα Μελίσσια, μάλιστα, έχαναν την πρώτη θέση σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Άγιο Δημήτριο, που επιβλήθηκε εύκολα της Αγίας Ελεούσας με 5-1, όμως το Ηράκλειο έκανε την ανατροπή στο παιχνίδι με την Διάνα, της οποίας επικράτησε με 2-1 με γκολ στο 84', δίνοντας την πρώτη θέση στους Μελισσιώτες! Η γιορτή έχει ήδη στηθεί στα Μελίσσια, ενώ το μόνο στενόχωρο για την ομάδα ήταν ο τραυματισμός του Θοδωρή Δανίκα, ο οποίος αρνήθηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, καθώς ήθελε να πανηγυρίσει την άνοδο με τους συμπαίκτες του! Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και η φιέστα ανόδου σε φιλικό με μεγάλο αντίπαλο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1-3
ΣΚΟΡΕΡ: 14 Τέτα - 5' 72' Μπαδήμας, 63' Κικιδάκης
ΑΠΟΒΟΛΗ: 67' Παΐα
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τάσης, Μαστρογιάννης, Μπαζακούλας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μπόζιος, Βάσος, Νταής, Μπάρδας, Λαμπρόπουλος, Παπαδόπουλος (56' Πλακάς), Τέτα (70' Ντανάς Α.), Μαργαριτόπουλος, Ρεστόφ, Παΐα, Σούσουρας (79' Δημόπουλος).
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Τσαπαρής, Αντωνόπουλος Φ. (72' Τζελίλι), Μπούτας, Κικιδάκης, Νίκας, Νικόλα, Τσιούμπος, Μπαδήμας, Δανίκας (46' λ. τρ. Μπεκατώρος), Οικονομόπουλος (34' Πλεξίδας).
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ/5-1
ΣΚΟΡΕΡ: 32', 54' Καστρίτης 37', 73' Ελευθεριαδης, 65' Κόκκαλης,- 85' Αθανασίου Ε.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτόπουλος Ν., Μπάγιας, Δημάκης
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κελαϊδίτης, Ρασιάς (46' Παπαοικονόμου), Μουρτογιάννης, Γεωργιάδης, Μπέλης, Τζέκο, Καλουδιώτης, Ελευθεριάδης, Καστρίτης, Κωνσταντινίδης (38' Κόκκαλης), Τιφούδης (60' Καμαρά).
ΕΛΕΟΥΣΑ: Μπαλωμένος, Παγουρτζής, Τοζακίδης, Παπαδόπουλος, Αθανασίου Ε., Καναβός, Καρασμάνογλου, Μπαμπίκης, Αθανασίου Γ., Χαλιβελάκης, Χατζηβασιλείου.
Στο 47λο λεπτό ο Καράσμανογλου αποχώρησε από το γήπεδο και έτσι η “Αγία” συνέχισε με δέκα παίκτες
ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: 20' Αγαλιανός-66' Σπυρόπουλος, 84' Καφετζής
ΔΟΚΑΡΙ: 60' Σπυρόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάμαρης, Δανέζης-Ντάλας
ΔΙΑΝΑ: Λύρος, Φραγκάκος (34' λ. τρ. Σουπιώνης), Λουτσάι, Καριτζής, Γιαννακόπουλος, Λούκας, Μιχάλης, Καραϊσκάκης, Αγαλιανός, Ματσάγγος (46' Δημάκης), Τσούλιας (77' Σάρρας)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Σταματίου, Κακαμπάκος, Καφετζής, Πετρίτσης, Ευθυμίου, Καουνάς (46' Διαμαντάκης), Γεωργο
Keywords
Τυχαία Θέματα