Στην τελική ευθεία η Δ’ Εθνική

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος έχει αρχίσει, με το ενδιαφέρον, τουλάχιστον στους τρεις πρώτους ομίλους να κορυφώνεται, μια και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το... τοπίο.Στον Α’ Όμιλο πέντε ομάδες διεκδικούν στα ίσα τον τίτλο του πρωταθλητή. Αυτή τη στιγμή διατηρεί προβάδισμα ο Εθνικός Γαζώρου, που κέρδισε το ντέρμπι με τον Ορφέα την περασμένη αγωνιστική ενώ θα παραμείνει πρώτος και αύριο, μια και παίρνει στα χαρτιά το παιχνίδι με την Νιγρίτα. Ο Ορφέας Ξάνθης, στην αυριανή εμβόλιμη αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει την Δόξα Πετρούσας , η ΑΕ Πιερέων καλείται να αποδράσει αλώβητη
από τις Κρηνίδες ενώ το Σουφλί υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτέλεσμα.Στον Β’ Όμιλο, ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει ρεπό και ο Οδυσσέας Κορδελιού την ευκαιρία να τον προσπεράσει, έστω προσωρινά, με τον Βασίλη Αντωνιάδη να κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας, καθώς συμφώνησε με τον Αγροτικό Αστέρα.Στον Γ’ Όμιλο, ο Βατανιακός αντιμετωπίζει τον Άρη Λόφων και φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις, η Νάουσα υποδέχεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής, τον Πυρσό Γρεβενών και η Καστοριά φιλοξενεί τα Λευκάδια.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της αυριανής εμβόλιμης αγωνιστικής σε 1ο, 2ο και 3ο της Δ' Εθνικής έχει ως εξής (ώρα έναρξης 17.00):
1ος ΟΜΙΛΟΣ Κεραυνός Κρηνίδων - ΑΕ ΠιερέωνΟρφέας Ξάνθης - Δόξα ΠετρούσαςΠροσοτσάνη - ΚόσμιοΠανδραμαϊκός - ΑΕ Ποντίων ΕυμοίρουΜ. Αλ. Ν. Ζίχνης - Νέστος ΧρυσούποληςΈβρος Σουφλίου - Ελπίδα ΣαπώνΡεπό: Εθνικός Αλεξ.
2ος ΟΜΙΛΟΣ Νίκη Πολυγύρου - Οδυσσέας ΚορδελιούΟλυμπιακός Γαλατ. - ΠΑΟ ΚουφαλίωνΕθνικός Σοχού - ΠΑΟ ΔιοικητηρίουΔόξα Χέρσου - Ελλάς ΚαλλικράτειαςΠΟ Μουδανίων - Απόλλων ΑρναίαςΠΑΟΝΕ - ΚιλκισιακόςΚαμπανιακός - Αχιλλέας ΤριανδρίαςΘερμαϊκός - Μ. Αλ. Ν. ΜυλοτόπουΡεπό: Απόλλων Καλαμαριάς  3ος ΟΜΙΛΟΣΣειρήνα Γρεβ. - Εθνικός ΚατερίνηςΚαστοριά - Λευκάδια ΗμαθίαςΒατανιακός - Άρης ΛόφωνΌλυμπος Λεπτ. - Γαλατινή Κοζ.Νίκη Αγκαθιάς - ΣβορώνοςΑΕ Σιάτιστα - ΑλεξάνδρειαΑΣ Πεντάβρυσου - Εθνικός ΒατερούΝάουσα - Πυρσός Γρεβ.Μακεδονικός - Φούφα Κάστορας
Keywords
Τυχαία Θέματα