«Θυσιάζει» Μουσλέρα η Λάτσιο

23:50 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Φερνάντο Μουσλέρα δεν επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο και αναμένεται να «θυσιαστεί» ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Λόρικ Τσάνα από την Γαλατάσαραϊ. Λάτσιο και Γαλατάσαραϊ βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Λόρικ Τσάνα στους Ιταλούς, με τον Αλβανό μέσο να δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Ρωμαίους. Η τελική συμφωνία είναι πολύ κοντά και σε αυτήν είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί και ο Φερνάντο Μουσλέρα.

Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού τερματοφύλακα με τους «λατσιάλι» φτάνει
στο τέλος του το καλοκαίρι του 2012 και οι διαπραγματεύσεις για την επέκτασή του κατέληξαν σε αδιέξοδο. Ο μάνατζέρ του, μάλιστα, δήλωσε ότι επιθυμία του πελάτη του είναι να φύγει από την ομάδα...

Έτσι, η Λάτσιο τον πρότεινε στην Γαλατάσαραϊ ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Τσάνα, οι Τούρκοι το αποδέχθηκαν και θα ξεκινήσουν τις επαφές με τον 24χρονο τερματοφύλακα τις επόμενες ημέρες. Αν όλα πάνε καλά οι Ρωμαίοι θα κινηθούν για την απόκτηση του Φεντερίκο Μαρκέτι από την Κάλιαρι, πληρώνοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης που προβλέπεται στο συμβόλαιο του 28χρονου Ιταλού, η οποία ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα