«ΤΡΙΠΟΝΤΟ» ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ... ΒΛΕΠΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ

Επιστροφή στις νίκες για την Ανόρθωση, η οποία χωρίς να πιάσει καλή απόδοση σε κανένα σημείο του αγώνα, έφυγε από το Παραλίμνι με το διπλό εκμεταλλευόμενη μια αδράνεια στην άμυνα και μια… στραβοκλοτσιά του Μαρκόσκι.

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική η «Κυρία» να στραβοπάτησε και μάλιστα εντός έδρας με την Νέα Σαλαμίνα, όμως τουλάχιστον επιθετικά ήταν δραστήρια, οι ποδοσφαιριστές της είχαν κίνηση και δημιουργούσαν συνεχώς προϋποθέσεις για γκολ. Κόντρα στην Ένωση
με εξαίρεση τον Βουτσίσεβιτς (που είχε εκλάμψεις) και τον Οκκά που αγωνίστηκε με το γνωστό του πάθος, από τη μεσοεπιθετική γραμμή ουδείς άλλος ξεχώρισε.

Στο «Τάσος Μάρκου», προέβη σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Στάνιμιρ Στόιλοφ, θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Ο Κόζατσικ ήταν κάτω απ’ τα γκολπόστ, ο Τζανίσιο δεξί μπακ, ο Άντιτς αριστερό μπακ και Τόμασιτς-Κόλιν κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Λαμπάν και Αγγέλοφ αμυντικά χαφ, με τον Βυτσίσεβιτς σε επιτελικό ρόλο. Στις πτέρυγες εναλλάσσονταν Οκκάς και Λαμπόρδε και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ρέζεκ.

Έτσι, έστω και χωρίς να εντυπωσιάσει η Ανόρθωση πέτυχε τον στόχο της και πλέον πάει με ανεβασμένο το ηθικό στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής, με την Ομόνοια στο «Αντ. Παπαδόπουλος».ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟ... ΤΡΙΠΟΝΤΟ Η "ΚΥΡΙΑ"
Πηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα