«Βόμβα» με Πιζάρο!

Ο Ολυμπιακός πάει για το… μπαμ στη μεσαία γραμμή και ο Νταβίντ Πιζάρο της Ρόμα είναι ο παίκτης που έχει κλέψει καρδιές στο Λιμάνι. O 31χρονος μέσος προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά.
Τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή θέλουν στον Ολυμπιακό, και στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται το όνομα του Νταβίντ Πιζάρο. Ο 31χρονος
Χιλιανός μέσος της Ρόμα έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά. Ο παίκτης έχει τα στοιχεία που θέλουν στο Λιμάνι, τεχνική κατάρτιση, δύναμη, νεύρο και μυαλό που μπορεί να κάνει άνω – κάτω τον αντίπαλο. Με λίγα λόγια, είναι ο… Ιμπαγάσα, αλλά τέσσερα χρόνια νεότερος, αφού και ο Χιλιανός είναι μικροκαμωμένος και τρέχει αδιάκοπα στον αγωνιστικό χώρο.

Το συμβόλαιό του λήγει σε δυο χρόνια, ωστόσο το γεγονός πως δεν πήρε συμμετοχές φέτος με τους «τζιαλορόσι» είναι κάτι που δεν του άρεσε και οι πληροφορίες τον θέλουν να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 31χρονος μέσος επιθυμεί σύλλογο, όπου θα έχει ρόλο βασικού και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα επιπλέον κίνητρο.Τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή θέλουν στον Ολυμπιακό, και στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται το όνομα του Νταβίντ Πιζάρο. Ο 31χρονος Χιλιανός μέσος της Ρόμα έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά. Ο παίκτης έχει τα στοιχεία που θέλουν στο Λιμάνι, τεχνική κατάρτιση, δύναμη, νεύρο και μυαλό που μπορεί να κάνει άνω – κάτω τον αντίπαλο. Με λίγα λόγια, είναι ο… Ιμπαγάσα, αλλά τέσσερα χρόνια νεότερος, αφού και ο Χιλιανός είναι μικροκαμωμένος και τρέχει αδιάκοπα στον αγωνιστικό χώρο.

Το συμβόλαιό του λήγει σε δυο χρόνια, ωστόσο το γεγονός πως δεν πήρε συμμετοχές φέτος με τους «τζιαλορόσι» είναι κάτι που δεν του άρεσε και οι πληροφορίες τον θέλουν να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 31χρονος μέσος επιθυμεί σύλλογο, όπου θα έχει ρόλο βασικού και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα επιπλέον κίνητρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα