Εξερεύνησε τον κόσμο γύρω σου με το νέο Mobile App Roamz!

10:25 19/10/2011 - Πηγή: Gugoo


Ένα νέο mobile application με όμορφα γραφικά και έξυπνο user interface έκανε την εμφάνιση του πρόσφατα για να μας βοηθήσει να βρίσκουμε με μια ματιά εστιατόρια, μπαρ, μουσεία, παιδότοπους, γυμναστήρια ή άλλα σημεία ενδιαφέροντος που βρίσκονται κοντά μας!

Το Roamz αναγνωρίζοντας την τοποθεσία στην οποία βρίσκεσαι ή την τοποθεσία που θέλεις να πας αντλεί πληροφορίες από τα αγαπημένα και γνώριμα πλέον

σε όλους μας networks όπως Facebook, Twitter, Foursquare και Instagram και προβάλει σε μορφή λίστας όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει άλλοι χρήστες.

Όπως λέει και η ίδια η εταιρία κατασκευής του Roamz ουσιαστικά είναι σαν να έχεις στην τσέπη σου το καλύτερο σου φίλο για να σου πει και να σου δείξει μέρη που πραγματικά σε ενδιαφέρουν καθώς κάνει ένα ξεκαθάρισμα όλων των δεδομένων που αναρτώνται καθημερινά από τους χρήστες των Social Networks.

Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να ορίσουν τα ενδιαφέροντα τους μέσα στην εφαρμογή και να επιλέξουν τι είδους ενημερώσεις θέλουν να λαμβάνουν π.χ. μπορεί να σας ενδιαφέρουν μόνο τα εστιατόρια και τα εμπορικά μαγαζιά ή μόνο τα μουσεία και τα café! Επιπλέον μπορείς και εσύ να μοιραστείς τις δικές σου δραστηριότητες πατώντας στο “Add Activity” και συμπληρώνοντας την τοποθεσία, ανεβάζοντας μια φωτογραφία και γράφοντας το δικό σου σχόλιο! To καλό είναι πως όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς, τόσο πιο «έξυπνο» γίνεται.

Μην χάνεις λοιπόν τίποτα καλό που συμβαίνει γύρω σου! Roamz… be a local!

Πηγή: techcrunch.com

Keywords
Τυχαία Θέματα