11 ιδέες για να χάσετε βάρος στο γραφείο

15:37 24/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μήπως κάθε φορά που σας λένε ότι πήρατε κιλά χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία ότι κάνετε δουλειά γραφείου; Μάλλον ήρθε η ώρα να… τα χάσετε!

Συνεχώς ακούτε ότι μια δουλειά γραφείου μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον κιλά, αλλά αυτή η συνέπεια μπορεί να αποφευχθεί, λέει ο James Levine, καθηγητής Ιατρικής στην Κλινική Mayo.

Στο πλαίσιο μιας πρόσφατης μελέτης, οι εργαζόμενοι που στέκονταν και περπατούσαν περισσότερο στη δουλειά τους έχασαν, κατά μέσο όρο, 4 κιλά και τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων τους μειώθηκαν σχεδόν κατά 40%, μέσα σε έξι

μήνες.

Ας δούμε μερικούς έξυπνους τρόπους ώστε, παράλληλα με την εργασία μας, να κάψουμε εκείνο το περιττό λίπος που μας προβληματίζει ενόψει των καλοκαιρινών μας μπάνιων.

1. Προγραμματίστε συναντήσεις walk-and-talk (συζήτηση περπατώντας)

Αντί για τις παραδοσιακές συσκέψεις στο γραφείο, κάντε μια βόλτα, μαζί με τους συναδέλφους, για να φρεσκάρετε το μυαλό σας και να σκεφτείτε νέες ιδέες, συνδυάζοντας εργασία και άσκηση. Αν χρειάζεται να κρατάτε σημειώσεις, κανονίστε οι συναντήσεις σας να γίνονται σε μια αίθουσα συνεδριάσεων κάπου μακριά και…

Διαβάστε περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα