62χρονος έπεσε από ύψος δυόμιση μέτρων σε εκκλησία στο Παραλίμνι

09:54 7/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Άνδρας 62 χρόνων από την Ελλάδα τραυματίστηκε χθες και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου, όταν έπεσε από ύψος δυόμιση μέτρων ενώ αγιογραφούσε τo εσωτερικό της παλιάς Εκκλησίας στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες γύρω στις 3.30 το απόγευμα όταν ο 62χρονος Ελλαδίτης, κάτοικος Παραλιμνίου, αγιογράφος στο επάγγελμα ενώ βρισκόταν στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Παραλίμνι και αγιογραφούσε το εσωτερικό της παλιάς

εκκλησίας, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στο έδαφος από ύψος δυόμιση μέτρων.

Την ώρα της πτώσης ο 62χρονος βρισκόταν πάνω σε μεταλλική σκάλα και αγιογραφούσε τους τοίχους της εκκλησίας. Ο άνδρας άρχισε να φωνάζει βοήθεια και τον άκουσε πολίτης ο οποίος έτυχε να περνά έξω από την εκκλησία και αφού εισήλθε μέσα τον εντόπισε στο έδαφος τραυματισμένο στο κεφάλι.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 62χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου και σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς φέρει κάταγμα του αριστερού ζυγωματικού της κεφαλής και κρατείται για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Τα αίτια του νέου εργατικού ατυχήματος διερευνώνται από την Αστυνομία Παραλιμνίου σε συνεργασία με το Επαρχιακό Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα