Cyprus Airways: Διευκρινήσεις για το σχέδιο αναδιάρθρωσης

13:05 14/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Cyprus Airways Public Ltd (η «Εταιρεία»), σεβόμενη τις υποχρεώσεις της προς το επενδυτικό κοινό ανακοινώνει ότι παρά τις προφυλάξεις που έλαβε, το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Εταιρείας που ετοιμάστηκε από τον οίκο εμπειρογνωμόνων AF Consulting Ltd και το οποίο, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού Νόμου (Αρ. 4)

του 2012, η Εταιρεία απέστειλε εμπιστευτικά στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού για έγκριση, διέρρευσε στα ΜΜΕ.

Η Εταιρεία εκφράζει τη βαθειά της λύπη για το συμβάν αυτό και διευκρινίζει προς το επενδυτικό κοινό ότι το εν λόγω σχέδιο τελεί ακόμη υπό την αίρεση έγκρισης του από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας και περαιτέρω επεξεργασίας από την ίδια την Εταιρεία. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε ανακοίνωση από πλευράς της Εταιρείας προηγουμένως αναφορικά με τις πρόνοιες του σχεδίου, θα ήταν παράτυπη, άκαιρη και παραπλανητική.

Όταν και εφόσον τύχει των αναγκαίων εγκρίσεων και επεξεργασίας, η Εταιρεία θα προβεί στις δέουσες ανακοινώσεις όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα