Cyprus Airways: Πτήση Αγάπης σήμερα στα Ιωάννινα

12:05 4/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Προς τα Ιωάννινα ανοίγουν σήμερα τα φτερά τους οι Κυπριακές Αερογραμμές για να πραγματοποιήσουν την δέκατη κατά σειρά Πτήση Αγάπης στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου για τα παιδιά μα ειδικές ανάγκες. Από το 2001 η Εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα για ένα αξέχαστο ταξίδι αγάπης σε ένα διαφορετικό κάθε φορά, ελληνικό προορισμό, με όλα τα έσοδα να καταλήγουν στο ειδικό ταμείο του Ραδιομαραθωνίου.

Σήμερα 4 Νοεμβρίου στις 14.30

η Πτήση Αγάπης CY1996 αναχωρεί από τη Λάρνακα με 152 επιβάτες για τα Ιωάννινα. Στο πρόγραμμα της εκδρομής έχει περιληφθεί μεταξύ άλλων επίσκεψη και στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια Πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά που η Πτήση Αγάπης με προορισμό την Κέρκυρα είχε 24ωρη διάρκεια και περιέλαβε διανυκτέρευση, αφήνοντας απολύτως ικανοποιημένους τους εκδρομείς. Λαμβάνοντας υπόψη την περσινή μεγάλη επιτυχία, αλλά και τις παραινέσεις εκδρομέων (πολλοί εκ των οποίων είναι επαναλαμβανόμενοι) φέτος αποφασίστηκε από τους διοργανωτές μια ακόμη καινοτομία – η εκδρομή στα Ιωάννινα θα έχει 48ωρη διάρκεια και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το απόγευμα 6 Νοεμβρίου.

Όχι τυχαία οι Κυπριακές Αερογραμμές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και απαντούν με ευαισθησία στο ρόλο τους για κοινωνική προσφορά. Με την πρόθυμη ανταπόκρισή τους έχουν συμβάλει καθοριστικά στη θεσμοθέτηση ετήσιων εκδηλώσεων αγάπης προς υποστήριξη διάφορων ομάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη αυτή τη στήριξη. Πέραν από τη Πτήση Αγάπης κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Telethon και η πτήση «Με τα φτερά της Ελπίδας» , ενώ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για ετήσιες εκδρομές στις οποίες συμμετέχουν μεγάλες ομάδες παιδιών με ειδικές ανάγκες σε κοντινά δρομολόγια (Λάρνακα-Πάφος).

Keywords
Τυχαία Θέματα