H Austrian Airlines αυξάνει τη συχνότητα πτήσεων από τη Λάρνακα στη Βιέννη

19:55 26/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μια επιπλέον πτήση στο θερινό της πρόγραμμα για το δρομολόγιο Λάρνακα- Βιέννη προσθέτει από σήμερα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου η Austrian Airlines, προσφέροντας συνολικά έως και 12 πτήσεις την εβδομάδα από τη Λάρνακα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της εταιρείας, με τη βελτιωμένη αυτή προσφορά, η Austrian Airlines,

ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Αυστρίας, συνεχίζει να ενισχύει την ήδη σημαντική παρουσία της στην Κύπρο και βελτιώνει τη σύνδεση της Λάρνακας με το Αυστριακό δίκτυο.

Όπως αναφέρεται, το φετινό καλοκαίρι, η Austrian Airlines εξυπηρετεί συνολικά 130 προορισμούς σε 55 χώρες.

Σημειώνεται ότι στη Βιέννη οι επιβάτες χρειάζονται μόλις 25 λεπτά για να μετεπιβιβαστούν στην επόμενη πτήση τους.

«Καθώς η Βιέννη είναι ο ταχύτερος σταθμός μετεπιβίβασης στην Ευρώπη, η επιλογή μιας πτήσης ανταπόκρισης με την Αustrian σημαίνει πάντα εξοικονόμηση χρόνου για τους επιβάτες», προστίθεται.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει, επίσης, ότι στα πλαίσια του θερινού προγράμματος 2013, η Austrian Airlines θα αυξήσει τις υπηρεσίες προς τη Βόρειο Αμερική.

Συγκεκριμένα, από τις 17 Μαΐου και εξής, θα πετά πέντε φορές την εβδομάδα προς το Σικάγο, τη μεγαλύτερη πόλη των μεσο- δυτικών πολιτειών των ΗΠΑ.

Με επτά επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα προς Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), τέσσερις επιπλέον πτήσεις προς Chisinau (Μολδαβία), μία πτήση την εβδομάδα από Βιέννη προς Αμμάν (Ιορδανία), Yerevan (Αρμενία), Sibiu (Ρουμανία) και Σκόπια (Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας) και δύο πτήσεις την ημέρα προς Košice (Σλοβακία), η Austrian Airlines θα ενισχύσει το ρόλο της ως η σημαντικότερη εξειδικευμένη αεροπορική εταιρία στην Ανατολική Ευρώπη, προσφέροντας την ιδανική σύνδεση Ανατολής με Δύση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα