Remedica: Αισιοδοξία για το μέλλον…

23:48 29/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τον τελευταίο καιρό λόγω των δυσάρεστων οικονομικών εξελίξεων η μικρή, Ευρωπαϊκή Κύπρος έχει γίνει το επίκεντρο όλων των ειδησεογραφικών πρακτορείων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με αίσθημα ευθύνης προς το ανθρώπινο δυναμικό μας, τους αντιπροσώπους μας, προμηθευτές μας, τους ασθενείς αλλά και τους συνεργάτες και άλλους εταίρους μας, σαν Διευθύνων Σύμβουλος του συγκροτήματος Remedica θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω για τα πιο κάτω:

Η εταιρεία

μας με 53χρονη ιστορία, με βάση την Κύπρο και εξαγωγικές δραστηριότητες σε 100 χώρες συνεχίζει και θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως και πριν αλλά με περισσότερο πάθος για δημιουργία έτσι ώστε κανένας ασθενής να μην στερηθεί της θεραπείας του σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρά την οικονομική κρίση αλλά και τις δυσάρεστες αποφάσεις του Eurogroup η εταιρεία μας δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί άμεσα και έμμεσα. Αυτή την στιγμή, αν και με κάποιες δυσκολίες, όλες οι συμφωνίες με τους συνεργάτες μας συνεχίζουν κανονικά ενώ οι παραγγελίες από τις χώρες που συνεργαζόμαστε συνεχίζουν να διεκπεραιώνονται κανονικά.

Μάλιστα, έχουμε κερδίσει αρκετές προσφορές και έχουμε αυξημένες παραγγελίες από το εξωτερικό δίνοντας ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορες παραδόσεις που θα βοηθήσουν όχι μόνο να διατηρήσουμε τους εργαζόμενους μας άλλα και να
διασφαλιστεί το μέλλον της Remedica. Επίσης, η παραγωγή φαρμάκων στα 5 εργοστάσια μας συνεχίζεται κανονικά ενώ ίσως να είμαστε η μόνη εταιρεία που έχει πληρώσει το μισθό του Μαρτίου στο ακέραιο σε όλους τους εργοδοτούμενους.

Ως επικεφαλής ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς κυπριακών συμφερόντων και ενός από τους μεγαλύτερους εργοδότες της Κύπρου, να είστε σίγουροι ότι θα εργαστώ μαζί με τους συνεργάτες μου έτσι ώστε η Remedica να αναπτυχτεί ακόμη περισσότερο με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αλλά και μέσα από τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες να επιτύχουμε αυξημένη ροή εσόδων για την Κύπρο.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Remedica συνεχίζει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο για τον ασθενή και τον επαγγελματία υγείας και θα εξακολουθήσει να αναπτύσσει θεραπείες για ένα καλύτερο και υγιέστερο κόσμο.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μου μαζί σας θα ήθελα να επισημάνω και τα πιο κάτω πλεονεκτήματα μας:
 Γνώση, εμπειρία και επαγγελματισμός από το 1960
 Στρατηγικές συνεργασίες και συμμαχίες με διεθνείς και άλλες εταιρείες
 Εμπορική και τεχνική εξειδίκευση στο τομέα μας
 Κουλτούρα που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό αλλά και την διαφάνεια
 Αφοσιωμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό
 Στρατηγικής σημασίας τοποθεσία [η γεωγραφική τοποθεσία της Κύπρου, η οποία βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων (Ευρώπη, Ασία και Αφρική)]
 5 εργοστάσια προηγμένης τεχνολογίας που λειτουργούν βάση των πιο πρόσφατών Κανόνων Καλής Παρασκευαστικής Πρακτικής (cGMP)
 Νέο εργοστάσιο παραγωγής ογκολογικών προϊόντων

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω την επιχειρηματική ικανότητα των κυπρίων αλλά και την ωριμότητα, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα της κυπριακής κοινωνίας που είναι αυτά που δίνουν αισιοδοξία ότι η Κύπρος θα γίνει καλύτερη σύντομα. Προς αυτό είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η οικονομία μας, τις κυπριακές επιχειρήσεις και τα κυπριακά προϊόντα. Στηρίζοντας τα κυπριακά προϊόντα ουσιαστικά συμβάλλετε στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα