SOS: Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα ενεργώντας δήθεν εκ μέρους εμπορικής τράπεζας!

10:54 14/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συστάσεις στο κοινό κάνει η Αστυνομία με αφορμή καταγγελίες για απόσπαση χρημάτων από γυναίκες που ενεργούσαν εκ μέρους δήθεν εμπορικής τράπεζας.

Οπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, καταγγέλθηκε από πολίτη ότι πρόσφατα τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του, δύο άγνωστες του γυναίκες, οι οποίες λέγοντάς του ότι ενεργούν εκ μέρους εμπορικής τράπεζας, κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των €700.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο,

οι δύο γυναίκες, για να τον πείσουν και να τους δώσει το πιο πάνω ποσό, του ανέφεραν ότι ο ίδιος πληρούσε τα κριτήρια, για να λάβει το ποσό των €12,000 από κονδύλια που δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, αλλά και άλλα κρούσματα προσπάθειας εξαπάτησης του κοινού, η Αστυνομία, καλεί όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους και να μην εμπιστεύονται εύκολα αγνώστους.

Καλεί επίσης το κοινό, εάν περιέλθει στην αντίληψη του οποιοδήποτε τέτοιο ή παρόμοιο περιστατικό, να επικοινωνήσει άμεσα με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή καλώντας τους αριθμούς άμεσης ανάγκης 199 και 112.

Keywords
Τυχαία Θέματα