Urban Cyprus: Πόσους θα χάσουμε άδικα ακόμη στην Λάρνακος;

17:11 27/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Πόσους θα χάσουμε άδικα ακόμη στην Λάρνακος;

Δεν λέει να κοπάσει το αιματοκύλισμα στην άσφαλτο από την αδιαφορία των υπευθύνων που έχουν καταντήσει τους δρόμους μας απέραντα «ναρκοπέδια» με σημεία λαιμητόμους για τους οδηγούς με αποτέλεσμα να σημειώνονται πολύ συχνά πολύνεκρα δυστυχήματα.

Ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στην λεωφόρο Λάρνακος και άλλα δυο σπίτια βυθίστηκαν στο πένθος, όπως και πριν 2 εβδομάδες με θύμα έναν 25 χρονο. Παρόμοια δυστυχήματα συνέβηκαν αμέτρητες φορές σε άλλους δρόμους 4 λωρίδων χωρίς διαχωριστική νησίδα.

Η κυβέρνηση

αρκείται στις καταγραφές, αλλά και στις εξαγγελίες διαφόρων προγραμμάτων οδικής ασφάλειας ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ να πάρει αμέσως τις ΟΡΘΕΣ αποφάσεις προς όφελος του πολίτη και να σταματήσει να υποκύπτει στα μικροσυμφέροντα 10-20 καταστηματαρχών και να προχωρήσει άμεσα με αποφάσεις και με τόλμη να στην κατασκευή νησίδων σε δρόμους 4 λωρίδων ώστε αυτά τα τραγικά περιστατικά που έχουν ως αποτέλεσμα να μένουν ορφανά παιδάκια τον 5 και 10 χρονών να σταματήσουν εδώ και τώρα.

Απαιτούμε απο τον νέο Δήμαρχο Αγλαντζίας να τοποθετηθεί επι του θέματος, καθώς επίσης και ο Υπουργός Συγκεινωνιών και Έργων. Επίσης να τοποθετηθούν για το πότε θα αρχίσουν τα έργα στις Λεοφώρους Λάρνακος, Αμμοχώστου και Αγλαντζίας, έργα τα οποία θα βοηθήσουν να μην θρηνούμε συνανθρώπους μας αφού περιλαμβάνουν διαχωριστική νησίδα, νέο φωτισμό, πεζοδρόμια, ελεγχόμενες διαβάσεις πεζών, κτλπ.

Αυτή είναι η 3η μας ανακοίνωση σχετικά με θανατηφόρο δυστύχημα στην Λάρνακος, πριν ένα μήνα βγάλαμε παρόμοια ανακοίνωση, για το τραγικό δυστύχημα στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία με θύμα ένα 61 χρόνος, και στο παρελθόν άλλες πολλές ανακοινώσεις, εδώ 2 χρόνια από την πρώτη μας ανακοίνωση δεν έγινε τίποτα και χάσαμε ακόμη 10 συνανθρώπους μας με παρόμοιο τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα