Valentino Nicolaou:Ο 26χρονος Κύπριος μακιγιέρ των star , αποκαλύπτεται στο Onlycy.com!

13:46 4/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο αγαπημένος μακιγιέρ των σταρ,Valentino Nicolaou, μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά του και μας αποκαλύπτει τις τάσεις και τα χρώματα που θα επικρατήσουν το καλοκαίρι του 2013.
Πως βρέθηκε στο αποκλειστικό μαγαζί της CHANEL στην Κύπρο; Ποιες διάσημες star που έβαψε ξεχωρίζει;
Μόνο στο Onlycy.com!


Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με το μακιγιάζ;

Άπο μικρή ηλικία πρόσεχα

πόσο εντυπωσιακό είναι μια γυναίκα να περιποιήται τον ευατό της και να αναδικνευεί τα φυσικά χαρακτηριστικά της, έτσι πήγα στην Αθήνα σπούδασα επαγγελματικό μακιγιάζ στην σχολή του K. FREDDY KALOMBRATSOS και
όλα άρχισαν κάπως έτσι. Μέτα απο μια βδομαδά δούλεψα στο μεγαλύτερο Γαλλικό οίκο την CHANEL αναλαμβάνωντας το μακιγιαζ για όλη την Ελλάδα. Ακολούθησαν σεμινάρια στο Παρισι κάνωντας με να παθιαστό περισσότερο με τον κόσμο τη μόδας και του μακιγιαζ.

Τι προσόντα πρέπει να έχει κάποιος για να ασχοληθεί με το μακιγιάζ;

Σίγουρα να πρέπει να το αγαπάει πολύ, να έχει υπομονή ,πάθος, φαντασία και να μπορεί να μπεί στη ψυχολογία της γυναίκας.
Να είναι ενημερωμένος σώστα για τις τάσεις της μόδας ,γιατι το μακιγιαζ είναι μια δουλεία με συνεχή εξέλιξη.

Γιατί πιστεύεις ότι σε έχουν επιλέξει για το αποκλειστικό κατάστημα CHANEL στην Κύπρο;

Καθόμουνα μια μέρα στο σπίτι και μου ήρθε e-mail απο την Γαλλία οτι ανοίγει το κατάστημα της CHANEL στην Κύπρο, και θέλουνε να το αναλάβω. Με επιλέξανε λογικά για την εμπειρία που είχα στην Ελλάδα, και για την αγάπη που έχω στον μεγαλύτερο οίκο του κόσμου.

Έχεις βάψει αρκετές διάσημες κυρίες πες μας κάποιες που έχεις ξεχωρίσει

Πιστεύω κάθε γυναίκα έχει το δικό της στυλ και την δική της προσωπικότητα είτε είναι διάσημη είτε μη.
Αλλά αν θέλετε να σας πω ονομαστικά κάποιες …. έχω ξεχωρίσει την Αθήνα Οικονομάκου για την ομορφια και την καλοσύνη της, την Ναταλία Δραγούμη για την δυναμικότητα της και την Βασω Λασκαράκη για το χιούμορ της .

Ποιες είναι οι τάσεις και τα χρώματα που θα επικρατήσουν το καλοκαίρι του 2013;

Τα παστέλ χρώματα κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι, η βαση στο πρόσωπο πρέπει να έιναι λαμπερή χωρις υπρβολικο foundation. Παίξτε με πολύ φωτεινά μάτια και έντονα φωσφοριζέ χείλη.

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Αναζητήσεις
valentino nicolaou
Τυχαία Θέματα