Yπέκυψε στα τραύματά της 53χρονη Ρωσίδα

20:22 21/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τελευταία ενημέρωση 20.12: Υπέκυψε στα τραύματά της, γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι, 53χρονη Ρωσίδα , η οποία νοσηλευόταν στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Η Ρωσίδα είχε τραυματιστεί κρίσιμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε το δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, το βράδυ ης Παρασκευής.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 21.30 όταν 41χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε την 53χρονη.

Αρχικά η αλλοδαπή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρνακας και ακολούθως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 41χρονος οδηγός συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Αρχική Ενημέρωση 8.52:Κρίσιμα τραυματίστηκε Ρωσίδα, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε το δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, το βράδυ ης Παρασκευής.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 21.30 όταν 41χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε την 53χρονη Ρωσίδα, η οποία διασταύρωνε το δρόμο.

Πρόσθεσε ότι η 53χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λάρνακας και ακολούθως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, μεταφέρθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.

Είπε, τέλος, ότι ο 41χρονος οδηγός συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα