Άδικη θεωρούν την καταδίκη του Ναδίρ οι Έρογλου και Ερτουγρούλογλου

14:32 24/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Έρογλου δήλωσε ότι η ε/κ πλευρά με τις δηλώσεις και τις πράξεις της κατάφερε να καταδικαστεί ο Τ/κ επιχειρηματίας Ασιλ Ναδίρ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Έρογλου είπε ότι ο ίδιος γνώριζε τον Ναδίρ και η σχέση τους ήταν στενή και φιλική. Είπε ακόμα ότι του τηλεφώνησε αρκετές φορές στο Λονδίνο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υπόθεση.

Ανέφερε ακόμα ότι εύχεται ότι η έφεση θα αθωώσει τον Ναδίρ.

Ο κ. Ερογλου είπε ότι η ε/κ πλευρά και «άλλοι κύκλοι»

ζήλεψαν την δύναμη του Ναδίρ αλλά και το γεγονός ότι υπηρετούσε το ψευδοκράτος και τα συμφέροντά του και προσπάθησαν να του κάνουν κακό με το να βοηθήσουν στην καταδίκη του.

Ο Ναδίρ με την δύναμη που είχε θα μπορούσε να βοηθήσει στην αναγνώριση του ψευδοκράτους, είπε ο Ντερβίς Έρογλου, και ισχυρίστηκε ότι η δύναμη του Ναδίρ αποτελούσε απειλή για τους Ε/κ.

Εξάλλου σε δήλωση του ο ηγέτης του τ/κ  Κόμματος Δημοκρατίας και Εμπιστοσύνης (DGP) Ταχσίν Ερτουγρούλογλου είπε ότι οι Τ/κ θα πρέπει να υποστηρίξουν τον Ασίλ Ναδίρ.

Εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι το δικαστήριο αποφάσισε να καταδικάσει τον Ναδίρ σε 10 χρόνια φυλάκισης.

Ο Ναδίρ συνέβαλε στην οικονομική εξέλιξη του ψευδοκράτους, ανέφερε ο κ. Ερτουγρούλογλου, και ισχυρίστηκε ότι η καταδίκη του Ναδίρ αποτελεί πολιτικό παιχνίδι της ε/κ πλευράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα