Αεροσκάφος της Air France προσγειώθηκε στη Λάρνακα λόγω της κατάστασης στο Λίβανο

13:42 16/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αεροσκάφος της Air France έκανε εκτροπή πτήσης τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Λάρνακας λόγω της τεταμένης κατάστασης στο Λίβανο, μετά τις απαγωγές υπηκόων αραβικών χωρών από σιιτική φατρία ως αντίποινο για την απαγωγή μέλους της στη Συρία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου Αδάμος Ασπρής επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ότι έγινε εκτροπή πτήσης και ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Λάρνακα

στη μία και είκοσι τα ξημερώματα και είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει για τη Βηρυτό στις τρεις και μισή το απόγευμα.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων, η Air France προχώρησε σε εκτροπή της πτήσης της Παρίσι-Βηρυτός στην Κύπρο, αφού σιίτες διαδηλωτές απέκλεισαν το δρόμο προς το διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυτού με φλεγόμενα λάστιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ , το αεροσκάφος με 175 επιβάτες, αναχώρησε χθες από το Παρίσι για τη Βηρυτό. Δεν έγινε κατορθωτή η προσγείωση και με οδηγίες της εταιρείας κατευθύνθηκε προς Δαμασκό. Εκεί έγινε ανεφοδιασμός και το αεροσκάφος αναχώρησε για Λάρνακα όπου και προσγειώθηκε τα ξημερώματα. Οι επιβάτες και το πλήρωμα μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία και στις 3 και μισή το απόγευμα αναμένεται να αναχωρήσουν για τη Βηρυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα