Ακύρωσε τη συμμετοχή της στην εκδήλωση για τον πρόεδρο στις 24/10 και η Γλυκερία

11:05 17/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η Γλυκερία ακολούθησε το παράδειγμα των Ελένης Τσαλιγοπούλου, Μελίνας Κανά, Μελίνας Ασλανίδου, Γιώργου Ανδρέου, Δημήτρη Μακρή, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα ακυρώνοντας και αυτή με τη σειρά της τη συμμετοχή της στην εκδήλωση της “Κίνησης Πολιτισμού” με ομιλητή τον Δημήτρη Χριστόφια στις 24/10/2011 για την ΕΝΟΤΗΤΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η εν λόγω εκδήλωση έχει πάρει κομματικό χαρακτήρα καθώς διαφημίζεται και χορηγείται

από ΜΜΕ που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ κατά πρώτο λόγο και έχει ομιλητή τον πρόεδρο κατά δεύτερο λόγο. Η εκδήλωση γίνεται “για τη στήριξη της Κύπρου και υπεράσπιση του προέδρου” αναφέρουν τα ίδια ΜΜΕ που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ.

Η Γλυκερία, σε σχετικό δημοσίευμα, στην ιστοσελίδα της στο Facebook, αναφέρει τα εξής:

Aνταποκρινόμενη σ’έναν καταιγισμό επιστολών Κυπρίων πολιτών με αίτημα την άρνηση της συμμετοχής μου στην συναυλία της 24ης Οκτωβρίου στη Λευκωσία (που διοργανώνει η κίνηση πολιτισμού) και με ευθύνη και σεβασμό στο σκοπό και τους λόγους αυτού του αιτήματος, δεν μπορώ παρά να αποσύρω την συμμετοχή μου απο το συγκεκριμένο γεγονός……..Η ιστορία στις μέρες μας γράφεται χωρίς εμάς.Η δική μας ευθύνη αρχίζει εκεί που αυτή η ερήμην μας ιστορία ζητά επικύρωση.Γλυκερία

Σχετικό άρθρο: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Κανά και Μελίνα Ασλανίδου γυρίζουν πλάτη στον Χριστόφια

Keywords
Τυχαία Θέματα