Αλετράρης: Νόμιμες οι ενέργειες μας για το χαλούμι

13:32 25/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Απόλυτη ικανοποίηση εξέφρασε σήμερα ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Σοφοκλής Αλετράρης, αναφορικά με τη χθεσινή, ομόφωνη, ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για το πρότυπο του χαλουμιού.

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις των αγελαδοτρόφων και την πρόθεσή τους να κινηθούν νομικά εναντίον της απόφασης της Βουλής σε σχέση με το δικαίωμα που παρέχεται στον Υπουργό Εμπορίου να καθορίζει την ποσόστωση για

το χαλούμι με διάταγμα, ο κ. Αλετράρης είπε ότι «είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι όλες μας οι ενέργειες είναι και νόμιμες και συνταγματικές».

«Αν οι ίδιοι επιθυμούν να πάρουν οποιαδήποτε νομικά μέτρα εναντίον της απόφασης της Βουλής, εναντίον του νόμου ή εναντίον του δικαιώματος του Υπουργού Εμπορίου μαζί με τον Υπουργό Γεωργίας για έκδοση διατάγματος που να καθορίζει την ποσόστωση, είναι ελεύθεροι να το κάνουν», πρόσθεσε.

Ο Υπουργός τόνισε ότι «δεν λειτουργούμε κάτω από το κράτος απειλών. Πιστεύουμε ότι είμαστε νόμιμοι και ότι οι ενέργειες μας είναι προς τη σωστή και δίκαιη κατεύθυνση», κατέληξε ο κ. Αλετράρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα