Ανδρέας Κυπριανού: Δεν θέλω να πολεμήσω κανένα ανθυποψήφιό μου

18:07 6/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η ανεξάρτητη υποψηφιότητά του Ανδρέας Κυπριανού για το αξίωμα του Δημάρχου Στροβόλου ”δεν τέθηκε με σκοπό να εναντιωθεί στην απόφαση οποιουδήποτε κόμματος για υποστήριξη άλλων υποψηφιοτήτων”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υποψηφίου.

”Η υποστήριξη υποψηφίων από τα κόμματα βασίζεται, μεταξύ άλλων, και στις πολιτικές τους βουλήσεις, και αυτό είναι σεβαστό, είπε σε δηλώσεις του, σύμφωνα με ανακοίνωση.

«Δεν θέλω να πολεμήσω κανένα ανθυποψήφιό μου. Δεν θα προσπαθήσω να επιτεθώ, ούτε να αμυνθώ στις διάφορες κακεντρέχειες. Η υποψηφιότητά μου έχει τεθεί με απόλυτη συνείδηση

και μετά από παρότρυνση και στήριξη τόσο διάφορων συνδημοτών μου που νοιάζονται, όπως και εγώ, για το καλό του Δήμου, αλλά και από κόσμο διαφορετικών κομματικών πεποιθήσεων που γνωρίζει το έργο μου και τη θέλησή μου να προσφέρω στα κοινά και κατά κύριο λόγο στον Δήμο που έζησα τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου και πάλεψα για την ανάπτυξη και την ευημερία του, εκεί και όπου μπορούσα», είπε, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Αναφερόμενος στην προσφορά του για 25 χρόνια, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, αλλά και του Αντιδημάρχου του Στροβόλου, είπε ότι ποτέ δεν είχε φραγμούς να προσφέρει με ανιδιοτέλεια και να βοηθήσει οποιονδήποτε συνδημότη του, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος.

Η παρουσία του στο πλευρό των συνδημοτών του, πρόσθεσε, του δίνουν τα εχέγγυα να προσφέρει στην υλοποίηση διαφόρων στόχων και προγραμμάτων που έχουν σκοπό την ευημερία των συνδημοτών του.

«Σίγουρα δεν αρκεί μόνο η γνώση και η εμπειρία, αλλά και το όραμα, η θέληση και η αποτελεσματικότητα» είπε.

«Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να θέσω την υποψηφιότητά μου στη διάθεση των Στροβολιωτών, να ξεπεράσω τα στεγανά και να προσπαθήσω μέσα από τη θέση του Δημάρχου να προωθήσω και να εφαρμόσω επιτέλους το όραμά μου, ένα όραμα που θα είναι το διαβατήριο για να πάμε μπροστά και να δώσουμε προοπτική στον τόπο μας», ανέφερε, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Είπε, τέλος, ότι στο Στρόβολο έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται έργα.

«Παρόλα αυτά ήρθε η στιγμή να υπερβούμε επιτέλους τα ‘αυτονόητα’ και να δοθεί στο Στρόβολο κάτι παραπάνω, αυτό που του αξίζει… Ο Δήμος μας δεν έχει φτάσει ακόμη στο μέγιστο σημείο των δυνατοτήτων του», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα