Ανήλικοι τραυματίστηκαν σε οδικό δυστύχημα στην Τερσεφάνου

13:12 20/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δύο ανήλικοι, ένας 16χρονος και ένας 15χρονος, τραυματίστηκαν σε οδικό δυστύχημα στην Τερσεφάνου και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 01.15 τα ξημερώματα 16χρονος από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο στο χωριό Τερσεφάνου, με συνοδηγό ένα 15χρονο και συνεπιβάτες ένα 15χρονο και ένα 14χρονο, σε κάποιο σημείο του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του, παρέκκλινε ελαφρώς προς τα αριστερά και

συγκρούστηκε μετωπικά με δέντρο».

Από τη σύγκρουση ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλεύεται στο Ορθοπεδικό Τμήμα με κατάγματα, ενώ ο συνοδηγός υπέστη ρήξη σπλήνας και εισήχθηκε στο χειρουργείο. Οι δύο άλλοι νεαροί τραυματίστηκαν ελαφρά και αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών πήραν εξιτήριο.

Στον συνοδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του οχήματος που οδηγούσε ο 16χρονος θα κατηγορηθεί από την Αστυνομία γραπτώς διότι, σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, «δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για τη φύλαξη του αυτοκινήτου του. Το γεγονός ότι ο οδηγός δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού και η απειρία του συνέτειναν στην πρόκληση του νέου οδικού δυστυχήματος».

Η Αστυνομία κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «καλεί τους γονείς να ασκούν περισσότερο έλεγχο στα ανήλικα παιδιά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα