Αντιπροσωπεία του Ρωσικού Δήμου Ροστόβ θα επισκεφθεί το δήμο Πόλεως Χρυσοχούς

17:56 2/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μεγάλη αντιπροσωπεία του Ρωσικού δήμου Ροστόβ αποτελούμενη από δημοτικούς παράγοντες αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής αναμένεται να επισκεφθεί τον δήμο Πόλεως Χρυσοχούς εντός Απριλίου ανταποδίδοντας την επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του δήμου Πόλεως Χρυσοχούς στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως δήλωσε ότι θα διερευνηθεί η προοπτική και η δυνατότητα συνεργασίας, κυρίως στον τομέα του τουρισμού αλλά και των επενδύσεων.

Ο

κ Οδυσσέως ανέφερε πως αντιπροσωπεία του δήμου είχε μεταβεί στην πόλη του Ροστόβ το περασμένο Σεπτέμβριο όταν ο δήμος Ροστόβ γιόρταζε τα 263 χρόνια από της ίδρυσης του.

Σύμφωνα με τον κ Οδυσσέως στην πόλη Ροστόβ κατοικούν 1.090.000 κάτοικοι ενώ στην περιφέρεια 4.000.000 κάτοικοι. Στις εκδηλώσεις με την ευκαιρία των επίσημων γιορτασμών των 263 χρόνων από την ίδρυση του δήμου παρέστησαν εκατόν είκοσι χιλιάδες επίσημοι προσκεκλημένοι από όλο τον κόσμο που έχουν σχέσεις συνεργασίας με το Δήμο.

Στόχος της δημοτικής αρχής, είναι όπως η συνεργασία των δύο δήμων που ξεκίνησε από τον δημοτικό σύμβουλο της πόλης Χρυσοχούς Κυριάκο Κυριάκου ο οποίος σπούδασε στο δήμο Ροστόβ, ενισχυθεί περαιτέρω προς όφελος και των δύο περιοχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα