Άοπλη λήστεψε 5.000 από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Κοντέας

15:15 8/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Απόπειρα ληστείας διαπράχθηκε την Πέμπτη το πρωί σε υποκατάστημα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Κοντέας στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Φοινικούδων στη Λάρνακα. Αγνωστη γυναίκα, με ακάλυπτο πρόσωπο και χωρίς να προτάξει όπλο, αλλά μόνο με την απειλή ότι κρατούσε όπλο, κατάφερε να αποσπάσει από την ταμία πέντε χιλιάδες ευρώ.

Οπως δήλωσε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Μάμας Πάρπας, «σήμερα γύρω στις έντεκα το πρωί, μία γυναίκα ηλικίας 45 – 50 χρόνων, ύψους 1.65 – 1.70 με μακριά μαύρα μαλλιά που φορούσε μπλέ μπουφάν και γκρίζο παντελόνι, εισήλθε στο

υποκατάστημα που βρίσκεται στην Οδό Αγκύρας στη Λάρνακα και ζήτησε από την ταμία το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ».

Πρόσθεσε ότι «η ταμίας ζήτησε να μάθει από τη γυναίκα εάν το ποσό που ήθελε ήταν δάνειο ή κάτι άλλο. Τότε η άγνωστη γυναίκα με σπαστά ελληνικά και αγγλικά της είπε «δεν είναι αστείο, είναι ληστεία, κρατώ πιστόλι και να μου δώσεις πέντε χιλιάδες ευρώ. Η ταμίας υπάκουσε, μέτρησε πέντε χιλιάδες ευρώ και τα έδωσε στη γυναίκα» χωρίς ωστόσο να δει το όπλο που απειλούσε ότι κρατούσε η γυναίκα.

Ο κ. Πάρπας ανέφερε ακόμα ότι «η άγνωστη γυναίκα βγήκε από το κατάστημα και εξαφανίστηκε. Γύρω στις 11.06 λεπτά κτύπησε ο συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και αμέσως μέλη της δύναμης μετέβησαν στο υποκατάστημα, χωρίς ωστόσο να βρουν κανένα» εκτός από την ταμία και μια δεύτερη υπάλληλο που την ώρα της ληστείας βρισκόταν στο κουζινάκι.

«Υπάρχει η περιγραφή, υπάρχει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του υποκαταστήματος που κατέγραψαν τις κινήσεις της γυναίκας, υπάρχει και η φωτογραφία της ύποπτης. Ολο αυτό το υλικό θα το αξιοποιήσουμε προκειμένου να εντοπιστεί η άγνωστη γυναίκα», σημείωσε.

Προς αναζήτηση της γυναίκας έχει κινητοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα