Απεβίωσε ο 65χρονος από το Αλεθρικό

13:22 28/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πέθανε λίγο μετά τα μεσάνυκτα ο Θεοδόσης Πλαστήρας, 65 χρόνων από το Αλεθρικό, που νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη, με πολλαπλά κατάγματα στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Ο 65χρονος είχε τραυματιστεί σε οδικό δυστύχημα στο δρόμο Κλαυδιών – Αλεθρικού όταν οδηγός αυτοκινήτου, λόγω έλλειψης οδικού φωτισμού και των σκούρου χρώματος ρούχων που φορούσε ο πεζός, τον παρέσυρε ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε

ότι «την περασμένη Τρίτη 26 Φεβρουαρίου γύρω στις 18.30 το απόγευμα, 30χρονος ο οποίος οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητο του στο δρόμο Κλαυδιών προς Αλεθρικό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε και τραυμάτισε 65χρονο ο οποίος διασταύρωνε το δρόμο από αριστερά προς τα δεξιά. Από τη σύγκρουση ο 65χρονος εκτινάχθηκε στα δεξιά του δρόμου ενώ το όχημα κινήθηκε προς τα δεξιά όπου προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και ακινητοποιήθηκε».
Πρόσθεσε ότι «ο 65χρονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου χειρουργήθηκε και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρατήθηκε διασωληνομένος σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης. Σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυκτα ο 65χρονος απεβίωσε».

Την ίδια ημέρα, 26 Φεβρουαρίου, «αμέσως μετά το δυστύχημα η Αστυνομία προχώρησε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον 30χρονο με ένδειξη μηδέν. Ο δρόμος, ο οποίος έγινε το δυστύχημα είναι ευθύς χωρίς, όμως, οδικό φωτισμό και ο 65χρονος φορούσε ρούχα σκούρου χρώματος που φαίνεται να είναι ένας παράγοντας που προκάλεσε το δυστύχημα».
Ο κ. Ανδρέου εξήγησε πως «όταν κινούμαστε νύχτα σε δρόμους που δεν υπάρχει οδικός φωτισμός και φορούμε ρούχα σκούρου χρώματος, αυξάνονται οι κίνδυνοι για να γίνουν οδικά δυστυχήματα».

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 65χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στις 09.30 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα