ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τον εφιάλτη ενός »στιγμιαίου λάθους» ζει ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς!Το test DNA και η διατροφή!

22:24 28/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Τον εφιάλτη ενός »στιγμιαίου λάθους» ζει ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς.

Δείτε τι γράφει μέσα από το προσωπικό του blog-Nassos blog ο Νάσος Γουμενίδης:

Τον Ιούλιο του 2012 η τότε αγαπημένη του και συνάδελφός του Κατερίνα του ανακοίνωσε ότι σε εννιά μήνες θα αποκτήσουν παιδί. Ο ηθοποιός χάρηκε με την ιδέα ότι θα γίνει πατέρας.

Μόνο που η χαρά αυτή δεν

κράτησε πολύ, αφού μετά από έξι μήνες αποφάσισε να αφήσει την έγκυο σύντροφό του και να εξαφανιστεί χωρίς να αναλάβει καμία ευθύνη.

Μετά από ένα μήνα ο Ιάκωβος συνέχισε τη ζωή του και δημιούργησε μια καινούρια σχέση με νεαρή δημοσιογράφο αλλά η σχέση τους διεκόπη απότομα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πώς; Ένας κλητήρας επέδωσε τα ασφαλιστικά μέτρα της πρώην αγαπημένης του, η οποία ζητούσε την αναγνώριση της κόρης της από τον ηθοποιό και διατροφή για να μπορέσει να ζήσει το παιδί της αφού η ίδια είναι άνεργη.

Απο εκεί ξεκινά η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού. Μια διαμάχη δίχως τέλος. Τest DNA έγινε μετά απο σχετική εντολή του Δικαστηρίου και τ΄αποτελέσματα έδειξαν το προφανές. Ότι η κόρη είναι του νεαρού ηθοποιού. Σύμφωνα με το νόμο ο Μυλωνάς είναι υυποχρεωμένος ν΄αναγνωρίσει το παιδί και να καταβάλει διατροφή.

Το παράδοξο της όλης ιστορίας; Όταν ήρθε η ώρα του Δικαστηρίου για την διατροφή ο ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε παράσταση στην αίθουσα καθώς παρουσιάστηκε ως ‘’άπορος’’ συμβασιούχος του Κρατικού θεάτρου με ληγμένη σύμβαση.

Ποια όμως είναι η αλήθεια; Φυσικά και η σύμβασή του δεν έχει λήξει αλλά ανανεώθηκε και θα παίζει σε παράσταση η οποία ανεβαίνει σε λίγες μέρες μαζί με τον Μέμο Μπεγνή.

Αφήστε που πέρα από το θέατρο ο τυπάκος θα βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας Λίλη στην εκπομπή »Όλα Καλά» και φαντάζομαι ότι δεν το κάνει για τον «Τσάμπα» Αυτός πέθανε…

Ελπίζω κάποια στιγμή να έχω και την απάντηση του ηθοποιού… το blog μου είναι ανοιχτό για κάθε απάντηση…

Keywords
Τυχαία Θέματα