ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Πριν λίγο στην συναυλία στην Λάρνακα!Πως ο νυν της Ζέτας Μακρυπούλια έφυγε κακήν κακώς για να αποφύγει τον πρώην της!

19:50 27/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Από τις 4 το απόγευμα ξεκίνησε η Συναυλία προσφοράς και αγάπης “Μαζί για τη Λάρνακα και το συνάνθρωπο”, που πραγματοποιείται στο παραλιακό μέτωπο Λάρνακας (Φοινικούδες) μέχρι και τα μεσάνυκτα.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν είναι η Άννα Βίσση, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου , η Ελένη Τσαλιγοπούλου,η Ευριδίκη κ.α

Το Onlycy.com βρίσκεται εκεί με τους ρε πόρτερ του και θα σας παρουσιάζει ότι νεότερο υπάρχει από την συναυλία.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ

του Onlycy.com στην συναυλία θα τραγουδούσε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος και βγήκε στην σκηνή να τραγουδήσει στις 5:30 μμ το απόγευμα πράγμα πρωτάκουστο για πρωτοκλασάτο όνομα να εμφανιστεί τόσο νωρίς .

Κάνοντας ρεπορτάζ ανακαλύψαμε γιατί αυτή η ξαφνική βιασύνη του δημοφιλούς Κύπριου τραγουδιστή. Ο λόγος λοιπόν ήταν ο νυν αγαπημένος της Ζέτας Μακρυπούλια να μην έρθει μούρη με μούρη με τον πρώην αγαπημένο της παρουσιάστριας και ηθοποιού, Αντώνη Ρέμο που και εκείνος θα συμμετείχε στην συναυλία.

Αυτό εξακριβώθηκε πως 10 λεπτά αφού τελείωσε την εμφάνιση του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έπεσε σήμα για να έρθει το αυτοκίνητο που θα μετέφερε τον Αντώνη Ρέμο στο Sun Hall Hotel που βρίσκεται δίπλα από τον χώρο που διεξάγεται η συναυλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα