ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!Τα νυχτοπερπατήματα του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Λεμεσό!

16:46 10/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στην Κύπρο βρέθηκε την περασμένη βδομάδα ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Επισκέφτηκε το νησί μας προκειμένου να δώσει το παρών και να τιμηθεί στη γιορτή που διοργάνωσε η ομάδα Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με αφορμή την άνοδό της της στη β’ κατηγορία της ΚΟΠ. Όταν ανέβηκε στο βήμα για να παραλάβει την τιμητική πλακέτα πήρε αγκαλιά τον γιο του και με τη συνοδεία της κόρης του, είπε δύο λόγια στους

μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του παρακολουθώντας σε video μεγάλες στιγμές από την καριέρα του στην εθνική ομάδα. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε επίσης με κολακευτικά σχόλια για την Καρμιώτισσα Πολεμιδίων, η οποία πέτυχε δύο συνεχόμενες ανόδους τα τελευταία χρόνια και επόμενος στόχος της είναι να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια του κυπριακού ποδοσφαίρου. Την επόμενη μέρα της βράβευσης του ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρακολούθησε αγώνες ακαδημιών και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στο Κοινοτικό Γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στο νησί μας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε μάλιστα την πρόσκληση του ιδιοκτήτη του Sesto Senzo Gold Club στην Λεμεσό, Σταύρου Δημοσθένους όπου είναι πολύ καλοί φίλοι, για να επισκεφθεί το μαγαζί του.

Στο μαγαζί αυτή την περίοδο τραγουδά ο Κώστας Καραφώτης όπου γίνεται το αδιαχώρητο.Ο Θοδωρής Ζαγοράκης διασκέδασε με την παρέα του μέχρι πρωίας και έδειχνε πολύ ευδιάθετος.

Στο νησί μας τον συνόδευσε η γυναικά του Ιωάννα Λίλλη και τα δυο τους παιδιά.

Ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και επέστρεφε στην Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις μετά από την ολιγοήμερη παραμονή του στο νησί μας.

Θοδωρής Ζαγοράκης,Σταύρος Δημοσθένους,Μάριος Χριστοδούλου

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα