Απόπειρα φόνου 26χρονου στη Λεμεσό

21:14 25/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Καρτέρι θανάτου επιχείρησαν να στήσουν το απόγευμα σε 26χρονο στη Λεμεσό, ο οποίος κατάφερε να εγκαταλείψει αλώβητος τη σκηνή, ενώ η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον δυο προσώπων.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε ενώ ο 26χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του με συνεπιβάτη 50χρονο, από τη Μουταγιάκα προς τη Λεμεσό. Σε κάποια στιγμή, δύο αυτοκίνητα τύπου τζιπ,

προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία του, ενώ εναντίον του ρίφθηκε αριθμός πυροβολισμών, που ωστόσο έπληξαν το αυτοκίνητο.

Ο 26χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τους διώκτες του και να μεταβεί στην οικία του, στον Άγιο Αθανάσιο, όπου ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας διενεργούν έρευνες, τόσο στη σκηνή, όσο και στη διαδρομή που ακολούθησε το αυτοκίνητο του παραπονούμενου μέχρι την οικία του.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, για την υπόθεση ηγέρθησαν υπόνοιες εναντίον δυο προσώπων, 21 και 23 ετών και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης τους. Από τις προκαταρκτικές έρευνες, συνέχισε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο έπληξαν 2 ή 3 πυροβολισμοί.
Όσον αφορά τα κίνητρα των δραστών, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως οι έρευνες στρέφονται προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και αξιολογούνται πληροφορίες και μαρτυρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα