Αποβάθρα φόρτωσης πετρελαίου θα κατασκευαστεί στην κατεχόμενη Επτάκωμη

20:07 11/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Αποβάθρα φόρτωσης πετρελαίου θα κατασκευαστεί στην κατεχόμενη Επτάκωμη σε περιοχή που στο παρελθόν έχει ανακηρυχθεί ως περιοχή οικοτουρισμού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Χαβαντίς, το «υπουργικό συμβούλιο» σε συνεδρία του στις 2 Νοεμβρίου αποφάσισε την ενοικίαση τεμαχίου γης στην περιοχή, στην εταιρεία Rixoh Ltd για την κατασκευή της αποβάθρας και με την αποπεράτωση του έργου, θα ανακηρυχθεί ως «περιοχή

ελεύθερου λιμανιού».

Ο «υπουργός οικονομικών και ενέργειας», Σουνάτ Ατούν, κληθείς να σχολιάσει το θέμα ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμιά ενημέρωση για την ενοικίαση του τεμαχίου γης στην εταιρεία Rixoh Ltd, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν συμμετείχε στην συνεδρίαση του «υπουργικού συμβουλίου» στις 2 Νοεμβρίου.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετά και σαφή στοιχεία για την εν λόγω εταιρεία καθώς δεν υπάρχει καταχωρημένη ξεκάθαρη διεύθυνση. Δίδεται, σημειώνεται, μια διεύθυνση στην Αμμόχωστο, ωστόσο ο αριθμός τηλεφώνου που είναι καταχωρημένος για την «εταιρεία» αντιστοιχεί στην περιοχή της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα