Αρικλί: Μεγάλο χαστούκι για τους Ε/κ η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

11:53 21/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ένα μεγάλο χαστούκι για τους Ε/κ υποστήριξε ο Ερχάν Αρικλί ότι είναι η απόφαση του δικαστηρίου της Κιργισίας να τον αφήσει ελεύθερο.

Σε e-mail που απέστειλε στον αρχισυντάκτη της τ/κ ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Kibris Time, Λεβέντ Όζανταμ και δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Βολκάν, ο Αρικλί αναφέρει ότι το δικαστήριο απέρριψε την υπόθεση, ανακοινώνοντας ότι δεν μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε αίτημα ή/και να λάβει οδηγίες από τις Αρχές μιας χώρας την οποία δεν αναγνωρίζει.

«Γιατί οι

Ε/κ περίμεναν 16 χρόνια και κινητοποιήθηκαν τώρα;» διερωτήθηκε, λέγοντας ότι ο λόγος είναι επειδή οι προσπάθειες που έγιναν για χρόνια για την αναγνώριση του κατοχικού καθεστώτος σε αυτό το γεωγραφικό χώρο (Κιργισία), άρχισαν να καρποφορούν, αναφέρει στο ηλεκτρονικό του μήνυμα.

Μετά από αίτημα του ψευδοκράτους, προσθέτει, για επίσημη αναγνώριση, κάποιες χώρες με πρώτη την Κιργισία και κάποιες μεγάλες δυνάμεις ενημέρωσαν τους Ε/κ για αυτή την εξέλιξη, όπως ισχυρίστηκε. «Και οι Ε/κ για να σταματήσουν αυτές μας τις προσπάθειες, χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία ένα δυσάρεστο γεγονός που έγινε το 1996 και ζήτησαν από την Ιντερπόλ της Κιργισίας να με συλλάβει. Κάποιες από τις μεγάλες δυνάμεις της Κιργισίας εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση», είπε.

Αλλά το δικαστήριο της Κιργισίας «έδωσε άλλο ένα μάθημα στους Ε/κ», κατά τον Αρικλί, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σύντομα θα επιστρέψει στα κατεχόμενα για τις ετοιμασίες του γάμου της κόρης μου και εκεί θα προβεί σε περισσότερες δηλώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα