Διαμαρτυρία έξω από το γραφείο του Χάσικου για τη μετακίνηση Ασσιώτη

14:01 8/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αυθόρμητη διαμαρτυρία έξω από το γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών πραγματοποίησαν υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για μετάθεση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Ανδρέα Ασσιώτη, από την 1η Δεκεμβρίου, στο Υπουργείο Εργασίας.

Ερωτηθείς για το θέμα ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος δήλωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει το δικαίωμα και την εξουσία να αποφασίζει για τις μετακινήσεις και τοποθετήσεις Γενικών Διευθυντών.

Ο κ. Χάσικος ανέφερε παράλληλα πως καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού

Διευθυντή στη θέση του Ανδρέα Ασσιώτη ο οποίος θα μετατεθεί στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, θα αναλάβει, μέχρι την πλήρωση της θέσης, ο Έφορος ΦΠΑ και Διευθυντής Τελωνείων Κώστας Νικολαΐδης. Πρόσθεσε ότι ο κ. Ασσιώτης θα

Ερωτηθείς κατά πόσο υπήρχε κάποιος λόγος για τη μετάθεση του Ανδρέα Ασσιώτη ο κ. Χάσικος είπε ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος και με την ευκαιρία ευχαρίστησε και δημόσια τον κ. Ασσιώτη για τις υπηρεσίες του στο Υπουργείο.

«Αλλά έτσι είναι» είπε, αναφέροντας ότι θα ακολουθήσουν διορισμοί σύντομα και για τις τρεις κενές θέσεις Γενικού Διευθυντή που εκκρεμούν στη Δημόσια Υπηρεσία. Άφησε δε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες μετακινήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα