Διάρρηξη καταστήματος κρυστάλλων και κλοπή αυτοκινήτου πολυτελείας στην Πάφο

07:29 26/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία όταν στις 4:20 τα ξημερώματα χτύπησε ο συναγερμός καταστήματος κρυστάλλων επί της οδού Νικοδήμου Μυλωνά στην Πάφο κοντά στην Επαρχιακή Διοίκηση.

Όταν η αστυνομία μετέβη στο μέρος διαπίστωσε πως είχε σημειωθεί διάρρηξη στο κατάστημα , από το οποίο οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν κρύσταλλα αξίας 500 ευρώ.

Οι διαρρήκτες, σύμφωνα με την Αστυνομία, πέτυχαν είσοδο σπάζοντας την γυάλινη προσθήκη του καταστήματος με τη χρήση αυτοκινήτου.

Παρόλο που ήχησε ο συναγερμός, οι διαρρήκτες κατάφεραν να αποσπάσουν κάποια

κομμάτια κρυστάλλινων ειδών προτού τραπούν σε φυγή.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για εντοπισμό των δραστών.

Στο μεταξύ, σε περιοχή της Λεμεσού εντοπίστηκε χθες βράδυ από την αστυνομία το αυτοκίνητο πολυτελείας που είχε κλαπεί την προηγούμενη νύχτα από κατάστημα πώλησης αυτοκινήτων στην Πάφο.

Τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων συνεχίζουν τις εξετάσεις συλλέγοντας τεκμήρια για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι διαρρήκτες είχαν εισβάλει στο κατάστημα πώλησης αυτοκινήτων στην Λεωφόρο Μεσόγης στην Πάφο και κλέψει το αυτοκίνητο πολυτελείας, 14 κλειδιά αυτοκινήτων και χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν από το κατάστημα 30 ευρώ, 14 κλειδιά πολυτελείας αξίας 7.000 ευρώ και στην συνέχεια ένα αυτοκίνητο πολυτελείας που ήταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημα προς πώληση αξίας 30.000 ευρώ.

Οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία, πέτυχαν είσοδο και έξοδο από πλαϊνή αλουμινένια πόρτα που παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα