Διέξαγεται στη Σκαρίνου το 4ο Κυνήγι Θησαυρού

10:34 18/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το «4ο Κυνήγι Θησαυρού», με θέμα το Περιβάλλον, διοργανώνουν αύριο Κυριακή 19 Μαΐου η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας μέσω του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας, που βρίσκεται στη Σκαρίνου, και σε συνεργασία με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας (ΚΕΠΛΗ).

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι στην εκδήλωση που θα αρχίσει στις τέσσερις το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις οκτώ το βράδυ θα διεξαχθούν

παραδοσιακά παιχνίδια, και θα δοθεί η ευκαιρία για ζωγραφική, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά και μουσική.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εθελοντές θα αρχίσουν γύρω στις 7.30 το βράδυ, να συλλέγουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για στήριξη της Εκστρατείας της Ιεράς Μητρόπολης Τριμυθούντος για να δοθούν προς δυσπραγούντες.

Το Κυνήγι Θησαυρού θα αρχίσει στις τέσσερις το απόγευμα, ενώ στις έξι θα υπάρχει εκδήλωση με ζωγραφική για τα παιδιά, κατασκευές με επαναχρησιμοποίηση υλικών, χορευτικά από το συγκρότημα του Κέντρου Νεότητας Σκαρίνου, τον Πολιτιστικό Όμιλο Κοφίνου και το συγκρότημα «ΠΕΡΚΑΛΛΟΣ» των κοινοτήτων Αλεθρικού – Αγγλισίδων.
Γύρω στις οκτώ το βράδυ θα γίνει η ανακοίνωση των νικητών και η κλήρωση των δώρων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Την εκδήλωση στηρίζουν η Επίτροπος Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου, το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών και το Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα