ΔΗΚΟ:Μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία

17:57 2/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μπορούμε να βλέπουμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία, νοουμένου ότι θα επιδείξουμε συνέπεια, ωριμότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση των σχεδιασμών μας για έξοδο από την κρίση, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΔΗΚΟ με αφορμή την αποτίμηση της πρώτης αξιολόγησης της Τρόικας, όπως έγινε από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι “χωρίς να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι ξεπεράσαμε την κρίση, θεωρούμε ότι τα όσα έχουμε πετύχει ως τώρα μπορούν να αποτελέσουν την απαρχή της προσπάθειας για επίτευξη

των στόχων μας, δηλαδή την ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας, τη σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος και την εφαρμογή των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών στα δημόσια οικονομικά, που θα οδηγήσουν στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας τόσο της οικονομίας μας όσο και του κράτους”.

Οπως αναφέρει το ΔΗΚΟ, τα θετικά αποτελέσματα που ήδη καταγράφονται “είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας στη βάση της συλλογικής ευθύνης και του πατριωτικού καθήκοντος που χαρακτηρίζουν το λαό μας όταν καλείται να αντιμετωπίσει τα δύσκολα”.

Σύμφωνα με το ΔΗΚΟ, “οι ικανότητες, οι δυνατότητες, οι δυνάμεις, οι αντοχές και η δημιουργικότητα που διαθέτει ο λαός μας προδιαγράφουν την επιτυχία και της σημερινής εθνικής προσπάθειας για υπέρβαση της σοβαρής οικονομικής κρίσης. Μια προσπάθεια που ούτε εύκολη είναι ούτε χωρίς κινδύνους”.

“Οι κίνδυνοι παραμένουν, τα προβλήματα είναι ακόμη μπροστά μας, ο λαός μας δοκιμάζεται σκληρά και υποφέρει, η ανεργία τρομάζει. Δεν συμβιβαζόμαστε με αυτά τα δεδομένα ούτε στεκόμαστε μοιρολατρικά απέναντι τους. Καλούμαστε με σύνεση, διεκδικητικότητα και αποφασιστικότητα, με υπευθυνότητα και ωριμότητα να σχεδιάσουμε και να κερδίσουμε το μέλλον που προσδοκούμε, το μέλλον που μας αξίζει”, καταλήγει στην ανακοίνωση το ΔΗΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα