Δήλωση Σοκ:«O Michael Jackson μου έδωσε 590.000 ευρώ για το σπέρμα μου»

11:03 19/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τρία χρόνια μετά τον θάνατό του θα… βρεθεί στα δικαστήρια ο Michael Jackson, καθώς πρώην σωματοφύλακάς του υποστηρίζει πως του πρόσφερε 590.000 ευρώ για το σπέρμα του, προκειμένου να αποκτήσει το τρίτο του παιδί, τον Blanket!

Την πατρότητα του μικρού αμφισβητεί ένας πρώην σωματοφύλακας του θρύλου της ποπ, ο Matt Fiddes. Ο Fiddes είχε υποστηρίξει και το 2010 πως ο Blaknet γεννήθηκε μετά από δωρεά σπέρματος που έκανε ο ίδιος, ωστόσο, τώρα

δηλώνει πως θα ξεκινήσει δικαστική «μάχη».Σύμφωνα με όσα λέει ο πρώην σωματοφύλακας, o Jackson του έδωσε περίπου 590.000 ευρώ για το σπέρμα του, λέγοντας  πως θα ήθελε ένα «αθλητικό» παιδί. Ο 32χρονος καθηγητής πολεμικών τεχνών -όπως υποστηρίζει πάντα- δεν πήρε τα χρήματα και, ένα χρόνο αργότερα, γεννήθηκε ο Blaknet.Πριν βιαστείτε να πείτε ότι ο Fiddes για τα λεφτά τα κάνει όλα, έρχεται ο ίδιος και τονίζει πως το μόνο που θέλει είναι να περνά περισσότερο χρόνο με τον μικρό! «Ο Michael είναι πατέρας των παιδιών και αυτό δεν θέλω να το αλλάξω. Θέλω όμως να τα βλέπω περισσότερο. Να είμαι μέρος της ζωής τους. Μου λείπουν».Μάλιστα, ο πρώην σωματοφύλακας φέρεται να έχει προειδοποιήσει την μητέρα του Jackson, η οποία είναι κηδεμόνας των παιδιών σύμφωνα με την διαθήκη του, ότι θα ζητήσει τεστ DNA για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές. Μυστήριο, πάντως, παραμένει και η… μητέρα του μικρού, με την κρατούσα θεωρία να λέει πως είναι μια νοσοκόμα από το Μεξικό, ονόματι Helen, η οποία δέχθηκε να κυοφορήσει με το αζημίωτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα